Mislim da Luka više nit može, nit treba igrati svaku tekmu... Ali isto tako, ne vidim da ga u realu može netko baš kvalitetno zamijeniti...
Liga prvaka
Moderator/ica: Socrates
Re: Liga prvaka 2021 /2022
1
1
Dinamo dobio po njonji od Milana... Ali daleko od toga, da nije imao priliku.
Nisu loše izgledali...
Oršić i Petković kod gola za 2-1 fino su ih sredili...
Nisu loše izgledali...
Oršić i Petković kod gola za 2-1 fino su ih sredili...
0
city igro 0:0 sa kopenhagenom, guardiola ostavio haalanda na klupi. sere celo, pusti ga da obara rekorde
0
pričo razne gluposti, govorijo sam svašta
a mnoge bi sad želele da mi budu tašta
salah nikako da se osveti realu
1
1
pričo razne gluposti, govorijo sam svašta
Kakve dvije uspavanke ljudi priredise. Prevarise me i drugi put da ih gledam.
Ovo je bilo dosadnije od Barceloninih smorova prije.
Ovo je bilo dosadnije od Barceloninih smorova prije.
1
1
Everyone's got a theory about the bitter one
Re: Liga prvaka
Šta kažete na novi format natjecanja lige prvaka?
Meni djeluje super na prvu...ali nekako imam i dojam, da se malo UEFA trgnula nakon diverzije sa superligom
Jer ovo sad i jest neki hibrid od natjecanja između lige prvaka i Superlige
Meni djeluje super na prvu...ali nekako imam i dojam, da se malo UEFA trgnula nakon diverzije sa superligom
Jer ovo sad i jest neki hibrid od natjecanja između lige prvaka i Superlige
0
Ma bezveze je realno. Šve više utakmica i sve veće opterećenje za igrače.
Nepotrebno.
Nepotrebno.
0
Klubovi će morati puno rotirati
Gledam dinamo već ima dvije momčadi
Jedna za europu, drugu za hnl
Po šest sedam igrača mijenja
0
Ma lako je Dinamu kad osvaja svake godine i sličnim klubovima. Kao što je lako i Realu i Barci svake godine, jer su ostali daleko ispod njih u domaćoj ligi. Čak i Atletico Madrid. Nikad gora Barca opet završi druga u ligi... to ti samo govori koliko je ta liga smiješna. Bayern je isto gazio do prošle godine u Bundesligi i čim dođu sebi opet će dominirati. PSG u Francuskoj sa trećom ekipom može osvojiti sve.
Premier liga tu ispašta najviše, jer je najkonkurentnija. Svaki kiks, umor i slično konkurenti kažnjavaju žestoko.
Premier liga tu ispašta najviše, jer je najkonkurentnija. Svaki kiks, umor i slično konkurenti kažnjavaju žestoko.
0
Svi će klubovi biti prisiljeni u takav režimDesperado je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:51 Ma lako je Dinamu kad osvaja svake godine i sličnim klubovima. Kao što je lako i Realu i Barci svake godine, jer su ostali daleko ispod njih u domaćoj ligi. Čak i Atletico Madrid. Nikad gora Barca opet završi druga u ligi... to ti samo govori koliko je ta liga smiješna. Bayern je isto gazio do prošle godine u Bundesligi i čim dođu sebi opet će dominirati. PSG u Francuskoj sa trećom ekipom može osvojiti sve.
25-30 igrača će biti normalno, u biti već jest tako kod većine...
Mislim da je UEFA bila prisiljena na taj korak.
Sad težnje za superligom postaju besmislene
Amerikanizacija, šou na dva tri dana
1
1