SP 2026: prognoze, rezultati i komentari

Prvenstva i kupovi klubova, igrači, vijesti, transferi, kladioničari u plusu (no kako drukčije?!)
Odgovori
Mehaning
Proleter
Reactions: 6605

Re: SP 2026: prognoze, rezultati i komentari

Post Postao/la Mehaning »

Boli me briga za nogomet i nisam ni jednu utakmicu gledao... :meha2

Španjolci su mi pogotovo nezanimljivi, radi komercijalizacije... :hm

Al mi drago da su pobijedili, u prkos orangutanu, koji ih ne može smisliti... :oo
3
3 slika
Spock
Moderator
Moderator
Reactions: 741

Post Postao/la Spock »

MunDzi je napisao/la: 20 jul 2026, 15:20
Spock je napisao/la: 20 jul 2026, 15:11

Nisam nerealan, ne negiram da imaju nekoliko budala koje svojom agresivnoscu kvare ugled reprezentaciji, tu nema dileme, za neke stvari na terenu i poslije nema nikakvog opravdanja.
Ne kazem da su Spanci bili grublji, daleko od toga, samo nisu bas cvjecke kao sto se predstavlja, ni oni ni bilo koja druga reprezentacija, imali su i oni grubih startova i guranja, i tu im se gledalao kroz prste, dok su Argentinci dobili sve zute i crvene po zasluzi. Ne mogu vise suplje kako ih neko gura, da ih neko gura ne bi onoliko bilo zutih i onaj crveni, da ih neko gura Spanija bi dobila koji zuti i slicno.
Ne mislim da su objektivno osteceni, ali ako vagamo sudjenje, malo je vise islo u korist Spanije, nista sto je donijelo prevagu i Spanija je potpuno zasluzeno pobijedila, trebali su i vecom razlikom kad se pogleda igra, samo ne mogu price o guranju i navlacenju.
Jesu fudbalska sila, nisu dzaba bili u finalu, nisu dzaba vec toliko finala igrali u zadnje vrijeme, jedno pobijedili, dvije cope osvojili i slicno, ali Spanija je u ovom momentu puno zrelija kao tim i nisu im mogli nista, na onakvu igru nisu imali odgovor, jbg.

Sreta samo onakvih talenata sto igra pada u drugi plan zbog glupih poteza.
To sto ti pises se zove relativizacija.
Ne, samo gledam realno i objektivno.
Iako mi je Argentina malo draza zbog vise individualnog kvaliteta i talenta, Spanije mi je isto tako draga i opusteno sam gledao utakmicu, ko god da pobijedi bilo mi je ok, pa sam mogao objektivno i posmatrati, za razliku od vecine koji su od samog pocetka protiv Argentine.
0
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict
Reactions: 27285

Post Postao/la Heidi »

slika

:oo 🇪🇸 :srce
5
5 slika
MunDzi
PRObehar
PRObehar
Reactions: 12230

Post Postao/la MunDzi »

Nemojte dirati malog Messija. On je meni bas simpa. Velemajstor svog zanata. A vala nije ni prgav.

Ps. Nije mi jasno zasto ga iz dubine duse neki mrze na komsijskim forumima. Garant istresanje vlastitog nezadovoljstva zivotom. Tj ljubomora.
0
Pekmeza
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2361

Post Postao/la Pekmeza »

Ljubomorni sto ne igraju kao Messi :oo I sto ne vodaju najbolje koke :haha
0
Pekmeza
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2361

Post Postao/la Pekmeza »

Jel iko vidijo @Bobi ja . Interesujeme sta on konta hoce li Fifa kazniti Argentinu.
0
Bobi
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 3965
Kontakt:

Post Postao/la Bobi »

Pekmeza je napisao/la: 20 jul 2026, 19:37 Jel iko vidijo @Bobi ja . Interesujeme sta on konta hoce li Fifa kazniti Argentinu.
Vidjet cemo :oo , more biti bodne more biti ne bidne i ako bidne novčana neka par hiljada dolara njima za nasmijati se :D.
1
1 slika
:danny
Odgovori

Natrag na “Nogomet/ fudbal”