Španjolci su mi pogotovo nezanimljivi, radi komercijalizacije...
Al mi drago da su pobijedili, u prkos orangutanu, koji ih ne može smisliti...
Ne, samo gledam realno i objektivno.MunDzi je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:20To sto ti pises se zove relativizacija.Spock je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:11
Nisam nerealan, ne negiram da imaju nekoliko budala koje svojom agresivnoscu kvare ugled reprezentaciji, tu nema dileme, za neke stvari na terenu i poslije nema nikakvog opravdanja.
Ne kazem da su Spanci bili grublji, daleko od toga, samo nisu bas cvjecke kao sto se predstavlja, ni oni ni bilo koja druga reprezentacija, imali su i oni grubih startova i guranja, i tu im se gledalao kroz prste, dok su Argentinci dobili sve zute i crvene po zasluzi. Ne mogu vise suplje kako ih neko gura, da ih neko gura ne bi onoliko bilo zutih i onaj crveni, da ih neko gura Spanija bi dobila koji zuti i slicno.
Ne mislim da su objektivno osteceni, ali ako vagamo sudjenje, malo je vise islo u korist Spanije, nista sto je donijelo prevagu i Spanija je potpuno zasluzeno pobijedila, trebali su i vecom razlikom kad se pogleda igra, samo ne mogu price o guranju i navlacenju.
Jesu fudbalska sila, nisu dzaba bili u finalu, nisu dzaba vec toliko finala igrali u zadnje vrijeme, jedno pobijedili, dvije cope osvojili i slicno, ali Spanija je u ovom momentu puno zrelija kao tim i nisu im mogli nista, na onakvu igru nisu imali odgovor, jbg.
Sreta samo onakvih talenata sto igra pada u drugi plan zbog glupih poteza.

Vidjet cemo