@Malfoy, @Trafalgar Law i ja pratimo samo Saraj'vo, repka onako usput
Zato smo rahat

@Malfoy, @Trafalgar Law i ja pratimo samo Saraj'vo, repka onako usput
1

Uvijek je bilo ono "Bolje biti prvi u selu, nego zadnji u gradu."... Nama dovoljno....

Ova generacija, nazalost, ne moze vise od ovoga. Mislim, moze uz dosta srece, sve je moguce... ali realno, mi nemamo tim za Evropsku i Svjetsku veliku smotru. Sto prije to prihvatimo, bit ce nam ugodniji zivot.
1
Jarane siguran sam da ne bi primili go da su igrali Mili i Dupe
1

Imam osjecaj da bi ga i Handza veceras zabio, i to iz prve sanse na utakmici...

Mijenjanje selektora, može dati neki početni zamah, pozitivni sok, ali onda treba vremena i vremena...East_side je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:40 E sad šta dalje, kako, s kim...![]()
Kada je tek preuzeo reprezentaciju, Bajević je rekao da će se sam povući ako ne izborimo plasman na EP. Vidim i večeras ga pojedini prozivaju po portalima, govore da je najveći krivac za ovaj poraz i sl.
Sve i da podnese ostavku, koga dovesti za novog selektora? Stalno se vrtimo u krug, mijenjamo selektore a reprezentacija tanka pa tanka, uz poneki bljesak.
Tu onda očito nije toliki problem u selektoru. Ako iko ima trenersko znanje i iskustvo, onda je to upravo Bajević.
Ne znam, nisam pametan... ali nisam baš ni siguran da bismo se plaho usrećili njegovim odlaskom i dovođenjem nekog novog imena na klupu.