Muzika u automobilu
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
Re: Muzika u automobilu
kad se sjetim pokojnog Pidana
uvakat mi sjednemo s njim u kombi da nas vozi u Kiseljak...pusti onu nakvu džigaru najtežu moguću, ona muzika što se pušta kad se ploča za kuću izljeva...
i onda rukama svira po volanu
rahmet mu duši, dobar čojek bio
uvakat mi sjednemo s njim u kombi da nas vozi u Kiseljak...pusti onu nakvu džigaru najtežu moguću, ona muzika što se pušta kad se ploča za kuću izljeva...
i onda rukama svira po volanu
rahmet mu duši, dobar čojek bio
1
1
abysmal depths are flooded
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31133
U autu imam USB stik sa nekoliko GB mp3 muzike, pazljivo probrane i sve uredno sortirano po folderima.
Ne volim slusati radio da mi neko drugi bira sta cu slusati, pogotovo ne volim slusati neke price, emisije, pogotovo reklame organski ne podnosim, tako da radio nikad ne slusam.
Ne bih ni znao da je u funkciji da nije autopranice koja mi je u komsiluku, kad god im ostavim auto pokupim ga sa kalman radiom ukljucenim.
Ne znam jeli to bio neki pokusaj provokacije, ali vise im ne ostavljam auto. 
Ne volim slusati radio da mi neko drugi bira sta cu slusati, pogotovo ne volim slusati neke price, emisije, pogotovo reklame organski ne podnosim, tako da radio nikad ne slusam.
Ne bih ni znao da je u funkciji da nije autopranice koja mi je u komsiluku, kad god im ostavim auto pokupim ga sa kalman radiom ukljucenim.
1
1
zivio spotify, od podcasta do muzike
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ja sam oldschool, volim da ako imam nesto od muzike da to stvarno imam, da ne zavisim od neke pretplate, ili od toga sta ce neko povuci da se vise ne moze slusati zbog nekih autorskih prava i slicno, zato volim da skinem mp3 ili slican fajl i jedino tako sam siguran da imam tu pjesmu. Ako treba iz nekog razloga da je editujem, recimo ako hocu kako treba da cujem neki dio da usporim, da isjecem dosadne dijelove, ako treba remaster i slicno.
Skoro sam se ubio trazeci jednu verziju pjesme Deep Purpla koju znam da sam nekad cuo, ali koju god da nadjem nije to ta, jeste ta pjesma ali nije ta verzija, znam da je ona koju sam nekad slusao drugacije zvucala. Onda nadjem na internetu da iz nekog razloga vecina pjesama sa jednog albuma vise nije dostupna za slusanje i povucene su sa svih platformi, jedva onda nasao preko torrenata negdje taj kompletan album i konacno tu pjesmu.
Zbog toga nikad nisam razmisljao o Spotify i slicnim servisima, sve sto zelim da slusam - download MP3 i da sam miran.
Skoro sam se ubio trazeci jednu verziju pjesme Deep Purpla koju znam da sam nekad cuo, ali koju god da nadjem nije to ta, jeste ta pjesma ali nije ta verzija, znam da je ona koju sam nekad slusao drugacije zvucala. Onda nadjem na internetu da iz nekog razloga vecina pjesama sa jednog albuma vise nije dostupna za slusanje i povucene su sa svih platformi, jedva onda nasao preko torrenata negdje taj kompletan album i konacno tu pjesmu.
Zbog toga nikad nisam razmisljao o Spotify i slicnim servisima, sve sto zelim da slusam - download MP3 i da sam miran.
0