Zadnji film koji ste gledali
Re: Zadnji film koji ste gledali
I
i
i
super film 
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993

https://www.imdb.com/title/tt2582802/
strast, ambicija, krvi i znoj
kada ogromna želja za uspjehom i ljubav odu u krajnost...
ima fine džez muzike, zanimljivih kadrova i dijaloga o pedagoško-psihološkom aspektu puta ka uspjehu...dotaklo se i onog dijela kada neki privatni život dođe kao prijetnja onome što radimo iz ogromne strasti...
solidna gluma, simons je dobio oskara za sporednu ulogu
1
1
Yorki je zakon.
0
Until I die!
Until I die!
- lejlamo
- Komorebi

Al kad skontas da su djeca morala raditi to sto je prikazano u filmu tuga te uhvati.
0
Until I die!
Until I die!
- lejlamo
- Komorebi

da....uhvati, još i više kada je čovjek dosta toga i sam proživio u ratnim uslovima...
1
1
Sexy Beast
Pogledah neku vecer ovaj film - uvijek sam nekako volio te britanske filmove. Ambijent, engleski akcenat, nasilje (kad ga ima) prikazano bez ikakvih pretjeranih efekata, te cesto nepredvidljiv kraj.
Gary je bivsi razbojnik koji je, bas kao i mnogi Britanci u pravom zivotu, nasao svoje utociste i mir na spanskoj rivijeri. Zivi svoj zivotni san - luksuzna kuca, luksuzna auta, bazen i zena-trofej koju neizmjerno voli. Jedan dan suncajuci se pored svog bazena, otkotrlja se ogromna stijena sa obliznjeg brda te ga za dlaku promasi i odleti u njegov bazen.
Tu vecer istovremeno mu prijateljica javlja da se javio Don koji ga trazi u vezi nekog posla. Don je njegov stari kompanjon u kriminalu koji zivi u Engleskoj. Nikome to nije drago, ni Garyju ni njegovim prijateljima. Don je izmedju ostalog sociopata koji nikada ne bira sredstva ukoliko zeli doci do svog cilja. Ovaj put mu je cilj nagovoriti Garyja da odrade jos jedan posao i u vezi toga, on dolazi u Spaniju. Gary, jos uvijek ima traumu od zadnjeg boravka u zatvoru koji je trajao devet godina i to je uticalo na njegovu odluku da se povuce. No moze li se neko tek tako iz kriminala povuci?
Film je ostavio kultni trag.
Pogledah neku vecer ovaj film - uvijek sam nekako volio te britanske filmove. Ambijent, engleski akcenat, nasilje (kad ga ima) prikazano bez ikakvih pretjeranih efekata, te cesto nepredvidljiv kraj.
Gary je bivsi razbojnik koji je, bas kao i mnogi Britanci u pravom zivotu, nasao svoje utociste i mir na spanskoj rivijeri. Zivi svoj zivotni san - luksuzna kuca, luksuzna auta, bazen i zena-trofej koju neizmjerno voli. Jedan dan suncajuci se pored svog bazena, otkotrlja se ogromna stijena sa obliznjeg brda te ga za dlaku promasi i odleti u njegov bazen.
Tu vecer istovremeno mu prijateljica javlja da se javio Don koji ga trazi u vezi nekog posla. Don je njegov stari kompanjon u kriminalu koji zivi u Engleskoj. Nikome to nije drago, ni Garyju ni njegovim prijateljima. Don je izmedju ostalog sociopata koji nikada ne bira sredstva ukoliko zeli doci do svog cilja. Ovaj put mu je cilj nagovoriti Garyja da odrade jos jedan posao i u vezi toga, on dolazi u Spaniju. Gary, jos uvijek ima traumu od zadnjeg boravka u zatvoru koji je trajao devet godina i to je uticalo na njegovu odluku da se povuce. No moze li se neko tek tako iz kriminala povuci?
Film je ostavio kultni trag.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Isti sam slucaj, samo sto ja imam problem (svesnog) prekidanja filma pa i da je najgoriDigla_da_kreči je napisao/la: ↑16 jan 2021, 23:30 Upravo odgledala do pola i ne mogu dalje, smori me.Jos nisam ljubitelj westerna i country stilova, pa sam ga utrnula..
Idem naci da gledam neki drugi. :aha
A ima ok recenzije, pa upalih.
Odgledah Outside the Wire
Nista specijalno, al makar ne manjka akcije
0
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
The Tournament .. neki dan..bezveze..uz košpice...Lai Lai Zhen....Joshua Harlow, the greatest assassin of all times...ludi Miles i sl...
0
abysmal depths are flooded
a otkad ti to planinarit volis ?
toje radi one silne silno sexi
glumacke ekipe, priznaj !!!
tebi Jake meni Kejra @@
tebi Rada meni Šeherzada
0
moja cura slusa narodnjake