Serije koje pratite
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10357
Re: Serije koje pratite
Vala ću večeras vidjeti na šta liči Clickbait.
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
meni se cini bas ok
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Ma meni se sinoć nije dalo gledati, ostavio sam to nekada za danas.
Vele da je jednako dobra kao Black mirror.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Da mi se hoće dopasti, volim tu i tamo "nedorečenost" epizoda, ako ih u toj seriji i ima.
Sumnjam da ću ikada za svog života uživati u jednoj seriji kao što je to bio Mr. Robot, prbibližno isto je bilo sa Breaking bad, jedino.
0
Počela sam gledati "Nine perfect strangers". Odgledala 4 epizode, interesantna je.
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Jes jes neustrašivi Arturito 
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Sex Education
The Witcher
Mayans MC
The Billions
Kobra Kai
To su ovako na prvu, kad bude na drugu javim
The Witcher
Mayans MC
The Billions
Kobra Kai
1
1
Kad porastem biću Banovički behar
cekam succession novu sezonu, bas sa nestrpljenjem
valjda izlazi 17-og oktobra
valjda izlazi 17-og oktobra
0
I ja gledam sex education i the witcherBuckethead je napisao/la: ↑23 sep 2021, 09:17 Sex Education
The Witcher
Mayans MC
The Billions
Kobra Kai
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27275
Legendarna izjava prijeratnog i ratnog gradonačelnika Trebinja Božidara Vučurevića, izrečena 1991. godine u vrijeme srpske-crnogorske opsade Dubrovnika, da će se “ako bude trebalo, napraviti još ljepši i stariji Dubrovnik”, javila se ovih dana kao eho u ultrapopularnoj španskoj seriji La casa de papel, poznatoj i pod nazivom Money Heist.
Oponirajući u nedavno emitiranoj trećoj epizodi završne sezone kolegi koji se protivi miniranju krova zgrade Centralne banke Španije, pri čemu bi u dobroj mjeri stradali povijesna zgrada banke i visokovrijedni umjetnički eksponati, uključujući i Goyine slike, glavnokomandujući policijski inspektor brani svoju ideju riječima: “Misliš li da je neko u Bosni rekao: ‘Nemojte raznijeti most u Mostaru, star je?’ Ne, i obnovili su ga. Ili za sarajevsku biblioteku (Vijećnicu)...”
Ova Netflixova serija, čijih se posljednjih pet epizoda očekuje u decembru, i koja je jedno vrijeme bila najgledanija serija izvan engleskog govornog područja, prati grupu sofisticiranih pljačkaša u njihove dvije velike akcije: najprije osvajaju Kraljevsku kovnicu, a u drugoj pljački upadaju u zgradu Centralne banke Španije.
U ovoj šarolikoj razbojničkoj skupini, koju predvodi genijalni planer operacija kodnog imena Profesor, nalazi se veliki broj krajnje neobičnih i intrigantnih likova kroz čije se sudbine i živote načinju različite savremene političke i društvene teme.
Osim u navedenom dijalogu, Bosna i Hercegovina posredno se u seriji spominje i kroz likove dvojice članova bande, bivših srpskih vojnika s ratišta iz bivše Jugoslavije.
3
2
1
1
Najveća mi šega kad u jednoj od epizoda ta dvojica srba počnu sovati na našem.
1
1