dmr je napisao/la: ↑21 aug 2020, 16:58
samo sto se cini da je teret drukciji
i u mule ima threesome :hohoho
E ovdje ti toga nema.
Što opet ne znači da ga nije vrijedno pogledati.
A threesome možeš uvijek gledat’
zezao sam se za threesome, bas u the mule je nekako bez veze, lik od 90 godina.
o ovaj zvuci zanimljivo, valjalo bi ga pogledati, mada generalno izbjegavam teske filmove
E ovdje ti toga nema.
o ovaj zvuci zanimljivo, valjalo bi ga pogledati, mada generalno izbjegavam teske filmove
Težak je ako znaš zbog čega je film snimljen.
A ja sam pogledao i dokumentarac.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Težak je ako znaš zbog čega je film snimljen.
A ja sam pogledao i dokumentarac.
ne znam, pretpostavljam. mislim ima u opisu insinuacija sta je u kamionu, jel.
je li film nepristrasan ili favorizuje/romantizira neku od strana?
E ovdje ti toga nema.
Pa sta's, ne moze zauvijek biti "stallion".
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Pa sta's, ne moze zauvijek biti "stallion".
Nisam dobio kineza, nije kinez, nema kineza!!!
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Jedan opuštajući i pravo je super. Inače volim Liama, svaki njegov film mi je predobar.
A poslije sam jedan da me malo razdrma. Glumci su perfektni. Ne znam koji je bolji Paćino ili De Niro
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Karsten je mladi zaposlenik u banci u jednom malom gradu. Kada djevojka sa kojom zivi, otputuje, on napravi dernek u svom stanu na kojem se pojavi nepoznata djevojka koja mu se svidja i koju on zavede. Ona dobija napad i on u desperatnom stanju da je spasi trci do obliznje ambulante ali ona u medjuvremenu umire. Stvari se pocinju komplicirati gdje Karsten biva osumnjicen za ubistvo i pozrtvovani jarac. Kako dokazati da nije kriv i ko je uopste djevojka koja je umrla?
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Film je posvećen Lillian Alling, istočnoeuropskoj emigrantici koja je krajem dvadesetih godina prošlog stoljeća nestala dok je pokušala propješačiti od New Yorka do Rusije.
Nestajanje se tiče nesretne Lillian, ali i ne samo nje. Ambijentiravši "Lillian" u današnju Trumpovu Ameriku, Horvath govori i o nestajanju "američkog sna". Dakle, titularna Lillian nije nužno "prava" Lillian, no dijeli njezino ime i otiskuje se na sličnu dugu odiseju kroz Ameriku, samo u moderno doba.
onako, film je gledljiv, fina fotografija, krajolici