Toxic's Gallery
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Re: Toxic's Gallery
Pratim i uživam 
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
@toxic profesionalni fotograf 
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Koje?
Pa ono, okinem poneku fotku u P (profi) modu, na M idem samo kad tacno znam sta hocu, sto je (medju nama) retko
Nisam ja nikakav profesionalac, objasnih to na prethodnoj strani
0
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
- toxic
- Etablirani član

Nisam, onih nekoliko objektiva i istu kameru vrtim vec koliko godina
Bacila sam oko na Canon EF 100-400mm f/ 4.5-5.6L IS USM, pa bi mozda mogla i upgrade kamere al' videcu, u narednih mesec, dva, dok se jos neke stvari posloze.
Sta ti sad koristis?
1
1
ne koristim nista
0
- toxic
- Etablirani član

To je normalno, i ja imam periode kad mi se ne fotka, a da ne pricam za opremu sto mi mrsko nositi, pa batalim neko vreme, fotkam telefonom, pa mi onda bude krivo sto neke scene ne mogu nazumati kako treba, pa se kao odlucim nositi sledeci put opremu, a onda sledeci put nista zanimljivo oku, pa sve tako u krug
Tamron je dobar, al' ja ga poslednje vreme izbegavam koristiti. Tezak mi nositi, a i fokusiranje me iznervira. Stavila ga na prodaju pa se opet predomislila
1
1
kod svih iste muketoxic je napisao/la: ↑10 mar 2021, 13:02To je normalno, i ja imam periode kad mi se ne fotka, a da ne pricam za opremu sto mi mrsko nositi, pa batalim neko vreme, fotkam telefonom, pa mi onda bude krivo sto neke scene ne mogu nazumati kako treba, pa se kao odlucim nositi sledeci put opremu, a onda sledeci put nista zanimljivo oku, pa sve tako u krug
Tamron je dobar, al' ja ga poslednje vreme izbegavam koristiti. Tezak mi nositi, a i fokusiranje me iznervira. Stavila ga na prodaju pa se opet predomislila![]()
1
1
Tox odlicne slike BGM.
Nesto mi je zapelo za oko na jednoj slici i zelio bih malo da se nasalim. Smijem li?
Nesto mi je zapelo za oko na jednoj slici i zelio bih malo da se nasalim. Smijem li?
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- toxic
- Etablirani član

Slobodno, to ni ne pitaj, humor je uvek dobrodosao
2
2
Taj je dosta skup....
Ja razmišljam o EF 70-200mm f1/2,8....u kombinaciji sa 2x konverterom.
Pa kad ti treba dužina, sa konverterom imaš 140-400mm , a ovako je odličan za sve, od portreta nadalje.
Kako sam tu upratio cijene, tu je negdje onaj sam, i ovo dvoje skupa...cca1200€ polovno naravno ali u solidnom stanju.
0

1