Dam svojima da pojedu ako hoce ili bacim, cuki ne smijem dati
Ferrero Kinder Surprise (po godinama)
Re: Ferrero Kinder Surprise (po godinama)
2
2
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10121
Nisam nikada više vidio figurica.

1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
wow
bas ih imas punooooo
bas ih imas punooooo
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Nisu figurice ali boli me briga. Odlucila sam da ih spakujem u kutiju i ostavim u ostavu za neko buduce vrijeme kad budem imala djecu da se ona igraju ako budu htjela.
@Iskra mislim da ce tebi biti zanimljivi sljedeci postovi
@Iskra mislim da ce tebi biti zanimljivi sljedeci postovi
1
1
Mislim da sam ove dvije sa 16 godina dobila i one su zadnje bratz koje sam ikad dobila ili kupilav

5
3
2
2
Ovu sam dobila za prolazak odlicnim nekad davno u osnovnoj 
4
3
1
1
Gl'aj ti to , ima više kesa s figuricama neg' ja emotional baggagea
3
3
Dobila sam neku ideju za kako da figurice izlozim, ali opet ne znam koliko je to izvodivo. Mislila sam da na one poklopce od kutija za cipele sa unutrasnje strane sa onim lijepilom snazim zalijepim figurice, i tako na koliko mi bude trebalo tih poklopaca i da onda ih tako na zid zalijepim necim da stoji da ne padne, da ne busim zid jer bi trebala na bad puno mjesta busiti a ne vjerujem da moze toliko zbog instalacija pa da probam na taj nacin. To bih na vikendici uradila u sobi.
Sta vi mislite?
Sta vi mislite?
1
1
Probat cu sa ovim drugim ljepilom, sad mi tata kaze da ono tog superznanog bas malo dodje, a trebat ce mi prilicno..
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
Not going to work, tesko zalijepiti. Moram nesto skontati drugoAriel je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:53 Dobila sam neku ideju za kako da figurice izlozim, ali opet ne znam koliko je to izvodivo. Mislila sam da na one poklopce od kutija za cipele sa unutrasnje strane sa onim lijepilom snazim zalijepim figurice, i tako na koliko mi bude trebalo tih poklopaca i da onda ih tako na zid zalijepim necim da stoji da ne padne, da ne busim zid jer bi trebala na bad puno mjesta busiti a ne vjerujem da moze toliko zbog instalacija pa da probam na taj nacin. To bih na vikendici uradila u sobi.
Sta vi mislite?
0
Na neko fino platno..Da nije ni previše mehko a ni čvrsto.. Poslije možeš dodati i okvir pa okačiti na zid..Ariel je napisao/la: ↑11 maj 2021, 20:53 Dobila sam neku ideju za kako da figurice izlozim, ali opet ne znam koliko je to izvodivo. Mislila sam da na one poklopce od kutija za cipele sa unutrasnje strane sa onim lijepilom snazim zalijepim figurice, i tako na koliko mi bude trebalo tih poklopaca i da onda ih tako na zid zalijepim necim da stoji da ne padne, da ne busim zid jer bi trebala na bad puno mjesta busiti a ne vjerujem da moze toliko zbog instalacija pa da probam na taj nacin. To bih na vikendici uradila u sobi.
Sta vi mislite?
Jedi problem može biti ako budeš koristila prejako ljepilo jer poslije se figurice mogu oštetiti u slučaju da nekad odlučiš bataliti tu ideju..
1
1
Neka ljubav caruje..