Valjda sam dobar pdf izabrala
🔮 Snjezne kugle (snow globes) 🔮
🔮 Snjezne kugle (snow globes) 🔮
Da pripremim temu, poslije cu slike staviti
6
3
3
3
Re: 🔮 Snjezne kugle (snow globes) 🔮
Posto su obje Hrvatska
, slikala sam ih zajedno da ne pravim milion slika bezveze
10
9
1
1
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Ovo je prelijepo.
Gdje ih drzis? Ima li puno posla sa brisanjem prasine?
Gdje ih drzis? Ima li puno posla sa brisanjem prasine?
2
1
1
1
Hvala ti punouvijek_kontra je napisao/la: ↑04 jan 2021, 21:52 Ovo je prelijepo.![]()
Gdje ih drzis? Ima li puno posla sa brisanjem prasine?![]()
Drzim ih na polici jednoj, a planiraju roditelji, posto ce oni aBd da nekad presele ovdje gdje sam ja sad da malo renoviraju stan, da uvedu grijanje na radijatore pa bi ovu pec izbacili, i tu onda neki plakar da stave, ja bi voljela da neki stakleni stave pa da u njega smjestim, da malo ljepse izgleda nego kako su sad na jednoj polici zgurane jedna uz drugu, pa onda kad se negdje drugo preselim tamo skontat kako da ih smjestim lijepo... uh ja roman napisah
3
3
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Super, samo ih cuvaj.
Ovo ti je super hobi. Dugo ne vidjeh nesto ljepse.
Kad ne bude korone i opet se bude moglo putovati, poslat cu ti i ja koju. Da imas za uspomenu.
Kad ne bude korone i opet se bude moglo putovati, poslat cu ti i ja koju. Da imas za uspomenu.
3
2
1
1
Super, što ih mućneš, pa bude i snijeg....mene uvijek ljutilo, što neki štede na tom snijegu unutra 
2
1
1
1
To bi bilo bas divno, hvala ti, ja stvarno volim ove snjezne kugleuvijek_kontra je napisao/la: ↑04 jan 2021, 22:00 Super, samo ih cuvaj.
Kad ne bude korone i opet se bude moglo putovati, poslat cu ti i ja koju. Da imas za uspomenu.![]()
Sad mi je mama kupila za novu jednu kuglu, kaze ti se tome vise obradujes, nego parama
Inace ja ovo od neke srednje sam pocela da skupljam, nisan mnogo skupila s obzirom na to koliko godina je proslo. Moji nisu bas podrzavali, pa su onda polako poceli
1
1
@storm evo jedna iz Celje
. Ovo sam uzela u onom dvorcu, bila je sjecam se i veca ali sam ovu uzela, nr znam sto nisam vecu.. ako budem isla ponovo, uzimam vecu, ova je bas mala 
8
7
1
1
U nekima snijeg u nekim konfeti, sljokice
0
Zadnja izmjena: Polaris, dana/u 04 jan 2021, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.