Tenis

Sve što ostane, nakon najvažnije sporedne stvari na svijetu
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism
Reactions: 25327

Re: Tenis

Post Postao/la Russki »

Digla_da_kreči je napisao/la: 11 okt 2020, 18:13 @Russki

Joker ti dobi tacnu za kafu :keke

rafavsnovak.jpeg

djoka-tacna.jpeg
I treba mu tacnu dat konjina "ebena. Opet mu se neke kosmicko budisticka sranja po glavi motaju, konta da ce pogledom lopticu usmjeriti gdje on hoce, a Rafa je mašina i zvijer koja nadljudskom snagom i borbenoscu pobjeduje. I svaka mu cast. A Joker nek se fata Osmanagica i energije iz tunela.
2
2 slika
abysmal depths are flooded
Tokmak
Novi behar
Novi behar
Reactions: 78

Post Postao/la Tokmak »

Ivanišević neki dan izjavio da Rafa nema šanse protiv Đokovića u eventualnom finalu... :keke :keke
0
Vuk dlaku mijenja,ćud nikada.
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Tokmak je napisao/la: 11 okt 2020, 23:18 Ivanišević neki dan izjavio da Rafa nema šanse protiv Đokovića u eventualnom finalu... :keke :keke

Ivanišević je veliki prijatelj s Djokovicem.i kao.takav je subjektivan.

Ja se ne sjećam da je Nadal.ikad bio ovoliko dominantan. Odličan u svim segmentima, mada ja navijam.za Noleta.
1
1 slika
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism

Post Postao/la Russki »

Iskra je napisao/la: 12 okt 2020, 07:20
Tokmak je napisao/la: 11 okt 2020, 23:18 Ivanišević neki dan izjavio da Rafa nema šanse protiv Đokovića u eventualnom finalu... :keke :keke

Ja se ne sjećam da je Nadal.ikad bio ovoliko dominantan. Odličan u svim segmentima, mada ja navijam.za Noleta.
Ma vidi, stvari su jasne ovdje. Činjenica je da je Rafael najbolji igrač na zemlji svih vremena i to je nepromjenjivo.

Ono što je jučer uradio je samo ta demonstracija moći, borbenosti i neuništivosti. Ja mu kapu skidam. Prošle godine je Joker razbio njega na AO, a ovaj njega sada. Kvit su.

I nadam se da se neće još nitko povući. Federera i ne brojim više.

Kapa dolje čovjeku.
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Russki je napisao/la: 12 okt 2020, 07:58
Iskra je napisao/la: 12 okt 2020, 07:20

Ma vidi, stvari su jasne ovdje. Činjenica je da je Rafael najbolji igrač na zemlji svih vremena i to je nepromjenjivo.

Ono što je jučer uradio je samo ta demonstracija moći, borbenosti i neuništivosti. Ja mu kapu skidam. Prošle godine je Joker razbio njega na AO, a ovaj njega sada. Kvit su.

Kapa dolje čovjeku.

Kad god sam ja mislila evo.poena Nadal je nekako vratio, stigao, jak je i mentalno i fizički. Trenutno nema konkurenta
0
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism

Post Postao/la Russki »

Iskra je napisao/la: 12 okt 2020, 08:03
Russki je napisao/la: 12 okt 2020, 07:58

Kapa dolje čovjeku.

Kad god sam ja mislila evo.poena Nadal je nekako vratio, stigao, jak je i mentalno i fizički. Trenutno nema konkurenta
Draga moja, da su igrali na bilo kojoj drugoj podlozi, dao bih glavu da bi ga Nole okrenuo. Doduse, ovo je sad samo mlaćenje prazne slame. Apsolutno ne smijemo ovo zanemariti. Lik je stroj 100 pobjeda na RG i 2 poraza. 13 titula, 20 GS. Nevjerovatno.

Zaista je predivno što možemo još da uživamo u predstavama ove dvojice manijaka. Nadasve fantastično.
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Russki je napisao/la: 12 okt 2020, 08:06
Iskra je napisao/la: 12 okt 2020, 08:03

Draga moja, da su igrali na bilo kojoj drugoj podlozi, dao bih glavu da bi ga Nole okrenuo. Doduse, ovo je sad samo mlaćenje prazne slame. Apsolutno ne smijemo ovo zanemariti. Lik je stroj 100 pobjeda na RG i 2 poraza. 13 titula, 20 GS. Nevjerovatno.

Zaista je predivno što možemo još da uživamo u predstavama ove dvojice manijaka. Nadasve fantastično.

E to jest. Noletu zemlja baš i ne.lezi.
0
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism

Post Postao/la Russki »

I ako i nekom leži, ne mogu mu ništa. Mislim Rafaelu.
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

@Russki

Eno Djokovic došao opet u Visoko. Poveo i zenu i cuku a kaže idući put će i djecu :sunja
2
1 slika 1 slika
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism

Post Postao/la Russki »

Iskra je napisao/la: 13 okt 2020, 19:58 @Russki

Eno Djokovic došao opet u Visoko. Poveo i zenu i cuku a kaže idući put će i djecu :sunja
Ja sam prorok!
1
1 slika
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1170

Post Postao/la laga-nini »

..coric sredio raonica i ide u finale st Petersburga ..raonic koja mrcina.. :dmr
0
storm
Administrator
Reactions: 38022

Post Postao/la storm »

:face

SLOMLJEN NAKON MEČA
Na šokantan poraz Đokovića utjecala i smrt Amfilohija: Tužan dan, nije mi se igralo

N. K.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je nakon današnjeg šokantnog poraza od Lorenza Sonega u četvrtfinalu ATP turnira u Beču da je dan bio jako čudan i da nije bio motivisan kao inače.

"Ovo je jako tužan dan. Poštovani mitropolita Amfilohije je bio veliki borac za pravoslavlje i neko ko je služio kao neka vrsta zvijezde vodilje za srpski pravoslavni narod i srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori. Imao sam čast i radost da ga upoznam, provedem neko vrijeme blizu njega i osjetim predivnu energiju koju je on posjedovao. Iako fizički više nije živ, njegov duh će, siguran sam, biti prisutan dugi niz godina. Mislim da mu toliko dugujemo da barem treba da se sjećamo njega i da sa osmjehom budemo zahvalni za sve ono što je uradio, pogotovo u posljednje vrijeme, koje je bilo jako turbulentno vrijeme u Crnoj Gori. Naravno iz političkih razloga", rekao je Đoković.
1
1 slika
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism

Post Postao/la Russki »

Al ce biti dobar zadnji zavrsni Masters. Dobar sastav igrača.

A prije toga danasnje finale Pariz 1000 Medvedev vs Zverev.

Ne zna se koji od ove dvojice je ludji u glavi, ali ipak dajem blagu prednost Danilu, izgleda da je uhvatio zalet koji je imao prosle godine. Nadam se da nas nece razocarati.
0
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism

Post Postao/la Russki »

Jes ga satro Medo malo je reć, izgleda da je poslije proslogodisnjeg mastersa sve prespavao sad do Pariza.

Pa dobro, to je to, zimsko-ljetni san.

Biti ce odlican zavrsni Masters!
0
storm
Administrator
Reactions: 38022

Post Postao/la storm »

Russki je napisao/la: 09 nov 2020, 06:57 Jes ga satro Medo malo je reć, izgleda da je poslije proslogodisnjeg mastersa sve prespavao sad do Pariza.

Ja bio siguran da je Zverev Rus... Kad ono deutschland
0
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism

Post Postao/la Russki »

storm je napisao/la: 09 nov 2020, 07:01
Russki je napisao/la: 09 nov 2020, 06:57 Jes ga satro Medo malo je reć, izgleda da je poslije proslogodisnjeg mastersa sve prespavao sad do Pariza.

Ja bio siguran da je Zverev Rus... Kad ono deutschland
Čini mi se da on ima neke tamo konekcije, da mu je netko iz obitelji ruskog podrijetla.
0
Malfoy
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6829

Post Postao/la Malfoy »

Zverev was born into a tennis family. His parents Irina and Alexander Sr. both played professionally for the Soviet Union. With the collapse of the Soviet Union imminent, Irina went to Germany to compete at a tournament in 1990, with her husband accompanying as her coach. While in Germany, they were offered jobs as tennis instructors. After initially declining, they accepted an offer to work at the Uhlenhorster Hockey Club in Hamburg the following year and ended up settling in the country.
ako laze wikipedia, lazem i ja :oo
0
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”