Hannibal je napisao/la: ↑07 jun 2021, 20:28
porzingis od 220 stoji sinoc u reketu i ljudi pored njega dva puta hvataju ofanzivni skok, u napadu ne pomislja da se spusti do reketa, trci kontru i stade na tricu, opali i promasi, glumi karija sa 220 haha
a u knicksima nije tako igro, iso je puno vise u reket, ne znam sta glumi sad
Boli ga briga, 130 milijuna za 5 godina potpisao...
To treba udarati
Tačno je da hemija između Porzingisa i Luke nije najbolja, ali malo pretjeruju sa kritikama na račun Porzingisa. Tačno je da se trenutno baš i ne uklapa u ekipu i da mu ne leži, ali realno nije ni dobijao lopte čak i kad je bio slobodan. Čovjek ima dobar šut i to bi trebali više koristiti pogotovo kad Luka forsira šuteve i ne ide ga.
po meni ne valja lukina rola u ekipi, ne bi trebo da organizuje igru jer ne zna, ne doda loptu kad treba, nekad isforsira, salje neke cudne lopte bobiju koje zavrsavaju turnoverom... dalasu treba dobar play
Hannibal je napisao/la: ↑07 jun 2021, 22:51
po meni ne valja lukina rola u ekipi, ne bi trebo da organizuje igru jer ne zna, ne doda loptu kad treba, nekad isforsira, salje neke cudne lopte bobiju koje zavrsavaju turnoverom... dalasu treba dobar play
Istina... Luka uopće nije play, onaj klasični, nek mu Dragica dovedu, da vidiš hrkljusa
U slo repki, desno je na trici uz Dragica, i upada u reket, ili trese za 3... To je njegova prirodna uloga.
Tetiva haman na koljenu, ranije u sezoni je istu povredu imao, 20 utakmica nije igrao. Ne zna se još ništa za ovo trenutno, nisu objavili kad bi se mogao vratiti
Socrates je napisao/la: ↑09 jun 2021, 16:37
To bi bilo dobro finale, samo ja ne bih otpisivao Clipperse. Utah je dobar tim, ali Leonard može svaku seriju uzeti pod svoje.
Ovo je otvoreno. Ja bih volio da dobijemo novog prvaka. Nikad nisu osvojili Brooklyn, Clippersi, Phoenix, Denver i Utah.
I ja sam uvijek za nove prvake u svim sportovima opcenito
Sad mi je jasno zasto navijas sa Spurse (Tottenham). Dok se izredaju svi 'novi prvaci', njih nikad ni na mapi
Salim se malo...
1
1
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.