Jest vala...mi se bunimo na reklame onako...kod njih je utakmica nuspojava promidžbenog programapink floydd je napisao/la: ↑20 jun 2021, 09:12 očajan sam u prognozama, ja bio ubijeđen da će finale biti Utah - Brooklyn![]()
a nema šanse da ja izgledam čitavu utakmicu NBA, pa jbt četvrtina u realnom vremenu traje više od po sata, a američke reklame me ubiše![]()
NBA
Re: NBA
0
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Prije je bilo samo tokom time-outa i odmora između četvrtina....sad puštaju i kad su slobodna bacanja, i čak tokom napada jbt....mala kockica u ćošku ekrana gdje vidiš utakmicu a ovamo t-mobile reklama 
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Ja sinoć zaspao, a baš je bila tekma u dobro vrijeme za nas... Izgleda samo na one u 4 ustajem 
Clipsi standard porazom u seriju, mada je bilo gusto, na dva razlike 30 sec prije kraja...
Clipsi standard porazom u seriju, mada je bilo gusto, na dva razlike 30 sec prije kraja...
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Evo noćas smanjili na 1-2
Košarkaši Los Angeles Clippersa su smanjili u finalu Zapada protiv Phoenix Sunsa na 2-1 u seriji.
Nakon što je Phoenix poveo sa 2-0 nakon prve dvije utakmice u kojima je bio domaćin, sinoć su Clippersi iskoristili prednost domaćeg terena i slavili rezultatom 106:92.
Paul George je predvodio Clipperse do pobjede sa 27 poena, 15 skokova i 8 asistencija, a sjajan je bio i Ivica Zubac sa 15 poena i 16 skokova.
U redovima Phoenixa najbolji je bio Chris Paul koji se oporavio od povrede i zaigrao prvi put u seriji, te je susret završio sa 15 poena i 12 asistencija.
Naredni meč igra se u noći sa subote na nedjelju, a domaćin su ponovo Clippersi.
1
1
Ne mogu ipak...MarlboroGold je napisao/la: ↑27 jun 2021, 06:04 Ova je baš bila teška... tačno kao rovovska bitka
Naravno kad ti spadnu slobodna bacanja na Georgea u ključnim trenucima piši propalo![]()
Mislim da gube seriju. Phx neće propustiti dvije "meč lopte"
Jesi vidio, Jason Kidd izgleda trener Mavericksa?
1
1
Jesam. Ne znam šta da kažem. Trenerska karijera mu nije neš dobra, ali je ipak legenda Mavsa zbog prstena.storm je napisao/la: ↑27 jun 2021, 06:30Ne mogu ipak...MarlboroGold je napisao/la: ↑27 jun 2021, 06:04 Ova je baš bila teška... tačno kao rovovska bitka
Naravno kad ti spadnu slobodna bacanja na Georgea u ključnim trenucima piši propalo![]()
Mislim da gube seriju. Phx neće propustiti dvije "meč lopte"
Jesi vidio, Jason Kidd izgleda trener Mavericksa?
Mislim da bi mogao pomoći Luki da bude još bolji. Vidjećemo
1
1