Tenis
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6974
Re: Tenis
ja slabije pratim tenis, što zbog situacije vezane za koronu, što zbog samoinicijativnog prebacivanja đokovića iz moda - došao sam da pobjedim i jebe mi se šta o tome mislite, u mod - ja sam lotusov cvet, grlim drveće i palim mirišljave štapiće, idemo deco svi jednu mantru za smanjenje ozonske rupe - mmm mmmm aammmm mmmmmmm...
ekšli, prvo je došlo ovo sa modovima, 2016/2017, a onda i korona...neMere se gledaT bRez publike, ni tenis ni bilo koji sport.
ma ni formula....bar je kod mene tako.
elem, ispao sam iz fazona tipa - đuro ima seriju od 12 pobjeda, uzeo zadnja dva turnira, a h2h sa XY-om mu je 9:1, plus pride tvrda podloga uz dvoranske uslove....
neimam pojma, možda međed, možda jelisavetin brat, a možda i klempo iz austrije.
specifični su uslovi, karantin, mali broj pripremnih turnira i mečeva...moRebidnuT svašta.
novak i nadal nisu apriori favoriti, ma pisalo po novinama i forumima.
ekšli, prvo je došlo ovo sa modovima, 2016/2017, a onda i korona...neMere se gledaT bRez publike, ni tenis ni bilo koji sport.
ma ni formula....bar je kod mene tako.
elem, ispao sam iz fazona tipa - đuro ima seriju od 12 pobjeda, uzeo zadnja dva turnira, a h2h sa XY-om mu je 9:1, plus pride tvrda podloga uz dvoranske uslove....
neimam pojma, možda međed, možda jelisavetin brat, a možda i klempo iz austrije.
specifični su uslovi, karantin, mali broj pripremnih turnira i mečeva...moRebidnuT svašta.
novak i nadal nisu apriori favoriti, ma pisalo po novinama i forumima.
0
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25359
ja austrijanca ocima ne volim vidjeti ali dobar je tenisac
O Jokeru ne bih da raspravljam...zakuhaćemo bezveze. Nek radi sta radi.
Volio bih vidjeti bloom drugih tenisača.
O Jokeru ne bih da raspravljam...zakuhaćemo bezveze. Nek radi sta radi.
Volio bih vidjeti bloom drugih tenisača.
0
abysmal depths are flooded
- radostan dan
- Etablirani član

- Russki
- prince of idiotism

Vidi Monfilsa...strašno...izgubi frajer u 5 setova..od finca Ruusuvuoria..86. na rang listi. Od njega sam bar ocekivao da ce dalje otici, igra atraktivan tenis i frajer se ne umara ba, a vidi ovo sad...
0
- radostan dan
- Etablirani član

- radostan dan
- Etablirani član

- Russki
- prince of idiotism

Vjerujem da bi. Sinner ima potencijal da bude u top 10 u narednim godinama.radostan dan je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:59 mali da nije bio umoran, zveknuo bi šapovalova i već bi bi imali jednno iznenađEnije...
Više sreće drugi put. Ima on budućnost.
0
- radostan dan
- Etablirani član