Šteta što nemam i fotku.. Onog neodoljivo keza
Što ti je korektnost..
https://www.vecernji.hr/sport/uoci-fina ... ke-1507090
I tebe još bridi a foliraš da je prošlo

sve si pogodila
ROY KEANE. Mislimo da to ne treba predstavljati. Nikada noga povučena u stotinama borbi s United majicom. Pa kad ga je Haaland optužio za simulaciju (i ne može biti goreg za njega), pričekao je 4 godine prije nego što ga je ponovno susreo na terenu i ... slomio nogu.
JOEY BARTON. Među najnasilnijim igračima kojih se engleski nogomet može sjetiti. Izvan terena stotine "vratolomija" (na timskoj večeri s Manchester Cityjem ugasio je cigaretu u oko mladog Jamieja Tandyja); na terenu, tisuće prekršaja iz kaznenog zakona: 2012. godine, kao igrač QPR-a, isključen je zbog lakta gradskog Teveza. Nije zadovoljan, također je pokušao voditi Kompanya i koljena Aguera
VINNIE JONES. Igrač s atributima. Oni drugi. Poznat je kadar koji ga prikazuje u "markiranju" na Gascoigneu u vrhuncu žestokog sukoba dviju vrućih glava. Na kraju utakmice Filch mu se pridružio u svlačionici s buketom ruža, kako bi mu zahvalio na pažnji. Odgovorio je dajući mu toaletnu četku. Danas je glumac, više voli "loše" uloge
STUART PIERCE. "Psiho", bio bi dovoljan nadimak s kojim je bio poznat u svijetu. Posebnost kuće, uzglavlje, jer kad je vrč krenuo, i uzglavlje se automatski pokrenulo. Jedini koji mu se na neki način suprotstavio bio je Basile Boli iz OM-a, koji je u Engleskoj poznat kao "jedini čovjek koji je dovoljno lud da se posvađao s Pierceom"
Trebala si odmah na pocetku reci da je tvoje obracanje meni zapravo inspirisano ad hominem razlozima i da zapravo nema veze sa fudbalom.ina je napisao/la: ↑17 jul 2021, 20:06 Da.. Fino i prilično jasno zbog lingvističkih kočnica.. Pogotovo stavom podloženim argumentima, podatcima a i fotkama..
Oo samo Mundzi govori istinu.. Vi ostali
sigurno ćete pričati svi iza leđa..Sjedila sa zvaničnicima, pila s njima kafu i slušala šta su govorili.. Nemaju testise svijetu reći kako stvari stoje..
Ali Mundzi da.. Samo je Mundzi realna i iskrena..![]()
Svi moji komentari (a i tvoji ako ih se sjećaš) uvezi utakmica i impresija o istim, su i dalje prisutni..MunDzi je napisao/la: ↑17 jul 2021, 20:58Trebala si odmah na pocetku reci da je tvoje obracanje meni zapravo inspirisano ad hominem razlozima i da zapravo nema veze sa fudbalom.ina je napisao/la: ↑17 jul 2021, 20:06 Da.. Fino i prilično jasno zbog lingvističkih kočnica.. Pogotovo stavom podloženim argumentima, podatcima a i fotkama..
Oo samo Mundzi govori istinu.. Vi ostali
sigurno ćete pričati svi iza leđa..Sjedila sa zvaničnicima, pila s njima kafu i slušala šta su govorili.. Nemaju testise svijetu reći kako stvari stoje..
Ali Mundzi da.. Samo je Mundzi realna i iskrena..![]()
Sad mi postaje jasno da dzaba gubim vrijeme objasnjavajuci opstepoznato nekome koga to zapravo uopste i ne interesuje.
Nema veze, statistika ostaje da su pobijedili sa 5 zutih i na penale.
Kao sto ostaje i losa reputacija evidentne italijanske sklonosti ka prljavoj igri.
Poprilično neumjesno stavljati Gatussa i Stoichkova u istu rečenicu...ina je napisao/la: ↑18 jul 2021, 09:41Svi moji komentari (a i tvoji ako ih se sjećaš) uvezi utakmica i impresija o istim, su i dalje prisutni..MunDzi je napisao/la: ↑17 jul 2021, 20:58
Trebala si odmah na pocetku reci da je tvoje obracanje meni zapravo inspirisano ad hominem razlozima i da zapravo nema veze sa fudbalom.
Sad mi postaje jasno da dzaba gubim vrijeme objasnjavajuci opstepoznato nekome koga to zapravo uopste i ne interesuje.
Nema veze, statistika ostaje da su pobijedili sa 5 zutih i na penale.
Kao sto ostaje i losa reputacija evidentne italijanske sklonosti ka prljavoj igri.
Te spomenute razloge ad hominem si imala upravo ti.. Od samog početka ove "priče"
Podnesi zahtjev da se Italiji oduzme medalja..
A ko zna, možda im se bude dalo i sledeće svjetsko..
Socrates ne ciljam ja na nogometnu ili bilo kakvu drugu.. "prljavost" isključivo za jednu naciju.
U taj gore niz mogu ići i Hristo Stoichkov a i Gattuso..
Mogu biti i eskimezi što me se tiče..
Poenta je da nisu svi, samo i pogotovo čizmaci..
A vidite kako su sretni i vitalni..
j-1.jpg
Nisi u pravu.ina je napisao/la: ↑18 jul 2021, 09:41
Svi moji komentari (a i tvoji ako ih se sjećaš) uvezi utakmica i impresija o istim, su i dalje prisutni..
Te spomenute razloge ad hominem si imala upravo ti.. Od samog početka ove "priče"
Podnesi zahtjev da se Italiji oduzme medalja..
A ko zna, možda im se bude dalo i sledeće svjetsko..![]()
Izvini mundzi