Ili je Šveđanin.radostan dan je napisao/la: ↑06 sep 2021, 16:54 eto...i poslije kažu - radosni valja gluposti.
kad vidim momka sa 35 godina da vozi karavana, ubijeđen sam da ga je tašta nagovorila da ga kupi.
Ovdje više ima karavana nego sedana.
Ili je Šveđanin.radostan dan je napisao/la: ↑06 sep 2021, 16:54 eto...i poslije kažu - radosni valja gluposti.
kad vidim momka sa 35 godina da vozi karavana, ubijeđen sam da ga je tašta nagovorila da ga kupi.
1

ja sam ko dijete konto da se volvo proizvodi samo ko karavanOmmadawn je napisao/la: ↑10 sep 2021, 17:13Ili je Šveđanin.radostan dan je napisao/la: ↑06 sep 2021, 16:54 eto...i poslije kažu - radosni valja gluposti.
Ovdje više ima karavana nego sedana.

ja sam prosle godine prvi put u zivotu uradio nalaze
1
1
Moj komšija u BL kupio 245 karavan i 244 sedan. Zadnji broj u ovim brojkama označava broj vrata na modelu.
Pa i nije bas samo to.
Da pouzdano i sigurno auto. Znam po majkama koje stalno vozaju djecu tamo vamo....odlucuju se za volvo. Samo sto je meni malo poglupavo vozati volvo po urbanoj sredini gdje su svakako stalno guzve i ne vozi se brzo, nego uglavnom mic po mic pogotovo u spici saobracaja. Tako da mislim da je u ovakvim slucajevima to vise stvar da se pokaze kako se ima para. A za brze ceste i aoutoputeve, opravdan i odlican razlog da se ima Volvo.Ommadawn je napisao/la: ↑07 okt 2025, 07:26Pa i nije bas samo to.
Imaju i prilicno kvalitetna auta, jaka, izdrzljiva...
Ja i jaran htjeli njegovog da odvezemo na otpad, auto vise rastureno skroz, gdje ga sve nismo vozili i iscijedimo mu ulje iz motora. Upalimo motor, turirali sigurno nekih pola sata ili sat - tek kasnije zaribao.
Kvalitetan materijal, kvalitetna izrada.