Musko-zenska prijateljstva? Realna mogućnost ili iluzija?
Re: Musko-zenska prijateljstva? Realna mogućnost ili iluzija?
Sve sto si napisao je bilo u negativnom smislu
Zašto ba?
Respo ti nije ništa ružno rekao - ako ti je to razlog da napuštaš forum.
A ako te taj jaran napustio jer nije imao muda da kaže svojoj curi da si mu ti prijateljica - koji će ti q-rtz takav prijatelj?
To je neizgrađena ličnost a takvih se trebaš baš čuvati.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
To je tvoje misljenje ja sam sve napisao s dobrom namjerom a ti to shvati kako zelis
0
Pa nekima smeta da se o njima pise javno kontas. Ali tebe boli neka stvar za to jelrespo je napisao/la: ↑19 aug 2020, 08:50 ne kontam
sad si se naljutila na mene i sve moje postove cak i tamo oko dejtona palac dole
j sve sto sam napisao nisam nista mislio lose o tebi niti ti zelio nesto negativno cak naprotiv mislim da sam pisao tako da mozda postanes bolja osoba a ti se ljutis
ok tvoje pravo i necu ti reci ni nemoj niti te moliti da promijenis misljenje
ako ostali hoce mogu slobodno reci jesam li sta pogresno i negativno rekao prema tebi
a zasto sam ovo napisao javno je zato jer sam takav i sve kazem "u lice"
Samo si trebao stati na onom jednom postu a ne moras ti da se objasnjavas...
Ja sam samo napisao ono sto je lako provjeritiblinkonce je napisao/la: ↑19 aug 2020, 08:54Pa nekima smeta da se o njima pise javno kontas. Ali tebe boli neka stvar za to jelrespo je napisao/la: ↑19 aug 2020, 08:50 ne kontam
sad si se naljutila na mene i sve moje postove cak i tamo oko dejtona palac dole
j sve sto sam napisao nisam nista mislio lose o tebi niti ti zelio nesto negativno cak naprotiv mislim da sam pisao tako da mozda postanes bolja osoba a ti se ljutis
ako ostali hoce mogu slobodno reci jesam li sta pogresno i negativno rekao prema tebi
Nisam nista napisao sto znam licno o tebi a nisi pisala niti cu to napisati
Ako ti smeta trebala si odmah reci nemoj pisati smeta mi a ne pitati zasto tako mislis pa nakon odgovora smeta ti
0
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
I sam znaš da kada osoba ne traži savjet, mišljenje i "otvaranje očiju", ne trebamo to ni iznositi, pogotovo ne javno...to su subjektivni zaključci, temelje se na površnoj percepciji i ako nismo pitani za nešto privatne prirode ne bi trebali komentarisati..posebno ako znamo da toj nekoj osobi smeta..čak ni na pp, a ne javno.
Reći sve u lice mora uključivati prihvatljiv način kako će se reći i želju osobe da to čuje..
1
1
Sve sto sam iznio o njoj je lako provjevljivo i vec javno pisanolejlamo je napisao/la: ↑19 aug 2020, 08:59I sam znaš da kada osoba ne traži savjet, mišljenje i "otvaranje očiju", ne trebamo to ni iznositi, pogotovo ne javno...to su subjektivni zaključci, temelje se na površnoj percepciji i ako nismo pitani za nešto privatne prirode ne bi trebali komentarisati..posebno ako znamo da toj nekoj osobi smeta..čak ni na pp, a ne javno.
Reći sve u lice mora uključivati prihvatljiv način kako će se reći i želju osobe da to čuje..
Samo sam pitao zasto si okrutna prema sebi
Ona je nastavila pricu koje vrlo lako mogla prekinuti sa jednim jedinim odgovorom ne zanima te ne zelim o tome itd i tu bi sva prica stala sa moje strane
0
Kako cu stati ako ti opet pitas i odgovaras nakon toga? Nijednom u pocetku nisi rekla smeta mi nemoj o tome i sl nego si samo negativno prihvatila sto je tvoje pravo
0
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
Okej, ali nema potrebe potencirati i naglašavati nešto o čemu osoba ne bi htjela širiti temu...i to je to..respo je napisao/la: ↑19 aug 2020, 09:03
Sve sto sam iznio o njoj je lako provjevljivo i vec javno pisano
Samo sam pitao zasto si okrutna prema sebi
Ona je nastavila pricu koje vrlo lako mogla prekinuti sa jednim jedinim odgovorom ne zanima te ne zelim o tome itd i tu bi sva prica stala sa moje strane
I što reče once, mijenja se čovjek, nekad ne možemo prepoznati vlastiti post, zapitaš se šta ja ovo naškrabah...polazeći od toga ta "provjerljivost" je diskutabilna...
I nemam više šta na ovu temu..
0
Nemoj respo...
Ako imaš neke "direktne" savjete, ipak je to bolje na pp, ako već želiš pomoći...
Pretresanje nečije osobnosti, nitko ne želi u javnosti, ma što bilo u pitanju.
Eto ni ja to ne bih volio...
Mislite malo i na to, kako se sugovornik osjeća.
Ako imaš neke "direktne" savjete, ipak je to bolje na pp, ako već želiš pomoći...
Pretresanje nečije osobnosti, nitko ne želi u javnosti, ma što bilo u pitanju.
Eto ni ja to ne bih volio...
Mislite malo i na to, kako se sugovornik osjeća.
1
1
Obrisani su postovi. Hvala Storm.
Idemo dalje, a Respo budi ljubazan i ne obracaj mi se vise i ne odgovaraj mi na postove i ne spominji me u nekim hipotetickim scenarijima
(I da mogao si na puno ljepsi i bolji nacin da napises sve ono sto si napisao ali nebitno sad).
Idemo dalje, a Respo budi ljubazan i ne obracaj mi se vise i ne odgovaraj mi na postove i ne spominji me u nekim hipotetickim scenarijima
(I da mogao si na puno ljepsi i bolji nacin da napises sve ono sto si napisao ali nebitno sad).
Ja joa uvijek stojim pri svom misljenju al eto da zavrsimo
0
Pametne ljude se može prepoznati i po tome, da skuže kad je bolje šutiti...respo je napisao/la: ↑19 aug 2020, 08:50 ne kontam
0
Za sebe nisam nikad rekao da sam pametan al inteligentan jesamMehaning je napisao/la: ↑19 aug 2020, 09:14Pametne ljude se može prepoznati i po tome, da skuže kad je bolje šutiti...respo je napisao/la: ↑19 aug 2020, 08:50 ne kontam
a zasto sam ovo napisao javno je zato jer sam takav i sve kazem "u lice"![]()
0