Ljubomora
Re: Ljubomora
Postoje žene koje to zaista tako mogu. Sad ne znam da li su zaista toliko samosvjesne što bi bilo najbolja opcija ali ja se uvijek zapitam...Da njima nije malo svejedno
0
Šansu za sta ? To se može tumačiti na više načina. Baš me zanima kako ti na to gledas
0
- Maksuz svratila
- Perspektivni član

- Reactions: 704
...ooo Nadia ...
le le le Nadia, jebalaaaa te čaršija...
...šta truniš uprazno gija gija...što mu se bona ne odrazi mišljenjem...šta guzica počela da žvače usrane ti gaće ...
štrcnula malo od te pomisli ...šta ako mu kažem i onda se raziđemo...uuu mnogo golem zajeb...
aman jarabi ...tebi je bona svakako odjeb kad te on više simpl neće...
da mu popustiš i popušiš kita se podrazumijeva zar ne...gle i sve njegove te moguće fore...i da lumpuje sa drugima do zore...a pušćaj ti sve moguće uzde...ništa ga ne može zadržati...kad te jbt neće pa neće...
...ako mu je stalo, nema mjesta za prevaru nimalo...to malo... ko fol bilo zarad kiling dosade...de mu ne dopizdi vrište sa svih strana...doziraj sebe...moraš ovo, moraš ono...umori to silo bona moranje...a ništa nije pod moranje...je li tako...
...a što tek ona može biti na kub, mnogo veće od njega krme...ali nema potrebu za time, iz respekta prije svega prema sebi, a onda prema njemu...nisi imajući frajera Gospoda Boga uhvatila za onu stvar, pa se grčevito istog držiš ...de mu titraj, povlađuj u svemu... ne dao Bog da ptičica odleti...slobodno nek ide...ne lupaj mi samo vratima...izbi mi štok, nedojebana stoko...
...a ovoj komodi -Bokody sretno postavljanje žaluzina i kad ne voli te bona... džaba ti sva ta kontrola i ko fol sloboda silna...

le le le Nadia, jebalaaaa te čaršija......šta truniš uprazno gija gija...što mu se bona ne odrazi mišljenjem...šta guzica počela da žvače usrane ti gaće ...
štrcnula malo od te pomisli ...šta ako mu kažem i onda se raziđemo...uuu mnogo golem zajeb... 
...ako mu je stalo, nema mjesta za prevaru nimalo...to malo... ko fol bilo zarad kiling dosade...de mu ne dopizdi vrište sa svih strana...doziraj sebe...moraš ovo, moraš ono...umori to silo bona moranje...a ništa nije pod moranje...je li tako...
...a što tek ona može biti na kub, mnogo veće od njega krme...ali nema potrebu za time, iz respekta prije svega prema sebi, a onda prema njemu...nisi imajući frajera Gospoda Boga uhvatila za onu stvar, pa se grčevito istog držiš ...de mu titraj, povlađuj u svemu... ne dao Bog da ptičica odleti...slobodno nek ide...ne lupaj mi samo vratima...izbi mi štok, nedojebana stoko...
...a ovoj komodi -Bokody sretno postavljanje žaluzina i kad ne voli te bona... džaba ti sva ta kontrola i ko fol sloboda silna...
1
1
...kineski mačak...

Ljubomoran sam, sto bi narod rek'o, "k'o pas". Medjutim, ja sam svjestan toga i ne reagujem nikada na nesto sto mozda meni malkice zasmeta. I pogotovo sam svjestan da moja ljubomora u svim slucajevima nema nikakve podloge, opravdanog razloga.
Sto se povjerenja tice, a ono je jako usko vezano za ljubomoru, tu sam jako "dobar". Nikada ne bih pitao suprugu, "sa kim si bila, koliko si ondje provela vremena", itd. Zaista me to ne muci, jer, mislim da je dovoljno dugo poznajem (zajedno smo 25 godina, od kojih 22 u braku).
Ali, da. Slagao bih kada bih rekao da nisam ljubomoran. A u isto vrijeme, imam potpuno povjerenje, da ne bih imao problem da ode bilo gdje, ma koliko dugo. Mozda zvuci kao oksimoron, biti ljubomoran a u isto vrijeme imati bezrezervno povjerenje.
Sto se povjerenja tice, a ono je jako usko vezano za ljubomoru, tu sam jako "dobar". Nikada ne bih pitao suprugu, "sa kim si bila, koliko si ondje provela vremena", itd. Zaista me to ne muci, jer, mislim da je dovoljno dugo poznajem (zajedno smo 25 godina, od kojih 22 u braku).
Ali, da. Slagao bih kada bih rekao da nisam ljubomoran. A u isto vrijeme, imam potpuno povjerenje, da ne bih imao problem da ode bilo gdje, ma koliko dugo. Mozda zvuci kao oksimoron, biti ljubomoran a u isto vrijeme imati bezrezervno povjerenje.
3
3
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ispoljavash li ljubomoru?.Kako znash da jesi?Fatih je napisao/la: ↑25 aug 2020, 13:09
Ali, da. Slagao bih kada bih rekao da nisam ljubomoran. A u isto vrijeme, imam potpuno povjerenje, da ne bih imao problem da ode bilo gdje, ma koliko dugo. Mozda zvuci kao oksimoron, biti ljubomoran a u isto vrijeme imati bezrezervno povjerenje. Ali, zasto bih pisao nesto sto ne mislim, pogotovo sto to govorim ljudima koji mi niti ime znaju.
hm, ne razumijem potrebu za zadnjom recenicom, izgleda kao -ubjedjivanje.
'Nije se rodio, ko je narodu ugodio'.
0
Ne ispoljavam. Ali, da osjetim nekad, da. Ali vec sam objasnio. "Hladne glave" razmislim, i vidim da je to neutemeljena ljubomora svaki put, ma koliko sitna bila.Spinerka je napisao/la: ↑25 aug 2020, 13:44Ispoljavash li ljubomoru?.Kako znash da jesi?Fatih je napisao/la: ↑25 aug 2020, 13:09
Ali, da. Slagao bih kada bih rekao da nisam ljubomoran. A u isto vrijeme, imam potpuno povjerenje, da ne bih imao problem da ode bilo gdje, ma koliko dugo. Mozda zvuci kao oksimoron, biti ljubomoran a u isto vrijeme imati bezrezervno povjerenje. Ali, zasto bih pisao nesto sto ne mislim, pogotovo sto to govorim ljudima koji mi niti ime znaju.
![]()
hm, ne razumijem potrebu za zadnjom recenicom, izgleda kao -ubjedjivanje.
'Nije se rodio, ko je narodu ugodio'.
Evo,izbrisacu zadnju recenicu, da i drugi ne bi stekli taj dojam. To sam samo napisao da podvucem on sto sam rekao - da nema razloga da pisem jedno a mislim drugo, ljudima koji me i ne znaju.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
meni ne zvuči kao oksimoron. potpuno razumijem i isto tako osjećam..
konstantno povjerenje uz neke periodične osjećaje ljubomore koji su najčešće prisutni za vrijeme hormonalnog disbalansa
2
1
1
1