blinkonce je napisao/la: ↑28 aug 2020, 23:56
U 1 ujutro mogu jedino naci nekoga za hopa cupa.
Sto i nije lose...
Ali ima i sutra dan za konkretnije stvari.
Dosadilo mi je to vise. Sad zelim ozbiljnu vezu ili vezu. Pricam s nekim momkom preko vibera, i imam osjecaj da on samo seks hoce i da meni samo oci zamazuje kako bi dobio to sto zeli.
Zadnja izmjena: blinkonce, dana/u 29 aug 2020, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sto i nije lose...
Ali ima i sutra dan za konkretnije stvari.
Dosadilo mi je to vise. Sad zelim ozbiljnu vezu ili vezu. Pricam s nekim momkom preko vibera, i imam osjecaj da on samo seks hoce i da meni samo oci zamazuje kako bi dobio to sto zeli.
jesi li mu pricala ovo sto si nama?
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.
Upoznavao sam ih pripite - pa sta?
Neke su znale i dobar dorucak napraviti.
ok, naravno. .. ali, neko to ne zeli..
Pa ne zeli - ne zeli, Boze moj.
Nisam ni ja uvijek htio neku naroljanu budalu koja se naklati ko izbjeglica na prazan stan.
A nekad je znalo biti i okej.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Spinerka je napisao/la: ↑29 aug 2020, 00:05
Nisam ni ja uvijek htio neku naroljanu budalu koja se naklati ko izbjeglica na prazan stan.
Pa ja nisam budala. Ja sam sto kazes eto ti lijepa fina pametna pa opet nece niko
Spinerka je napisao/la: ↑29 aug 2020, 00:05
Pa ja nisam budala. Ja sam sto kazes eto ti lijepa fina pametna pa opet nece niko
Hoce lutko moja, samo trebas malo imati strpljenja. Polako ba. Presaltaj u drugu.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.