Koliko se često svađate?

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Re: Koliko se često svađate?

Post Postao/la Iskra »

ina je napisao/la: 08 okt 2021, 11:01 Puno je gore i neproduktivnije kad se ljudi prave blesavi i na svaku samo cile mile uradi mira u kući.. A taj ih mir dođe nekad koštati duplo više..

A istina jeste i da se s nekim osobama ne vrijedi ni svađati, pokušavati konstruktivni zajednički dijalog niti bilo šta drugo..

Ja sam neki dan posizila (ne mogu da vjerujem šta sve ne pada na (ne)pamet ljudima) čitajući neke komentare jedne brojne grupe na WhatsAppu..
I napisala dvije stvari i poslije začepila melodiju mobilnog..😁

Ja sam za to da se kaze sta se misli, odmah, i pokusa riješiti. Ali svadjati se u nedogled...Boga mi, nema smisla.

A da kupim u sebi nema sanse, nisam taj tip uopće, čini mi se pukla bih :D
2
2 slika
ina
Valentajn Behar
Valentajn Behar
Reactions: 4589

Post Postao/la ina »

Iskra je napisao/la: 08 okt 2021, 11:54
ina je napisao/la: 08 okt 2021, 11:01 Puno je gore i neproduktivnije kad se ljudi prave blesavi i na svaku samo cile mile uradi mira u kući.. A taj ih mir dođe nekad koštati duplo više..

A istina jeste i da se s nekim osobama ne vrijedi ni svađati, pokušavati konstruktivni zajednički dijalog niti bilo šta drugo..

Ja sam neki dan posizila (ne mogu da vjerujem šta sve ne pada na (ne)pamet ljudima) čitajući neke komentare jedne brojne grupe na WhatsAppu..
I napisala dvije stvari i poslije začepila melodiju mobilnog..😁

Ja sam za to da se kaze sta se misli, odmah, i pokusa riješiti. Ali svadjati se u nedogled...Boga mi, nema smisla.

Ako sam previše ljuta ili povrijeđena ja preferiram i sačekati pa razjasniti eventualno naknadno. Osim ako mi baš ne zadimi i kroz uši. :D

Mislim da zavisi i od moguće povezanosti sa drugom stranom.. Ne ponašamo se uvijek na isti način sa svima..
0
Neka ljubav caruje..
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

ina je napisao/la: 08 okt 2021, 15:55
Iskra je napisao/la: 08 okt 2021, 11:54

Ako sam previše ljuta ili povrijeđena ja preferiram i sačekati pa razjasniti eventualno naknadno. Osim ako mi baš ne zadimi i kroz uši. :D

Mislim da zavisi i od moguće povezanosti sa drugom stranom.. Ne ponašamo se uvijek na isti način sa svima..
Ja nisam donedavno znala ni da znam biti ljuta ni ljubomorna. Sad planem ko požar :valja i sve hocu odmah i sada da riješim.
Kaze mama: na cacu.

Mada nekad bih voljela da imam njenu staloženost, mirnocu, strpljenje, odmjerenost, sto se naoko i čini da imam , ali ima osoba s kojima bih na nož odmah. I to su u načelu osobe koje jako volim, a ostali, bas rijetko mogu da me iznerviraju, njima kazem sta ih ide bez da vise ikad i pomislim na njih, svejednoca.
1
1 slika
Danny
Player
Player
Reactions: 13134

Post Postao/la Danny »

uopste ne .. pametniji pRopusta :ooo
0
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Malena
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 7845

Post Postao/la Malena »

Ne volim kad me neko ubjeđuje u nešto za što sam 100% sigurna da nije tako. Znam se posvađati, ali jako rijetko se svađam, jednostavno imam živaca da lagano i polahko istjeram sve na čistac.
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Malena je napisao/la: 08 okt 2021, 18:29 Ne volim kad me neko ubjeđuje u nešto za što sam 100% sigurna da nije tako. Znam se posvađati, ali jako rijetko se svađam, jednostavno imam živaca da lagano i polahko istjeram sve na čistac.
Plasim te se :sunja
0
Username
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4088

Post Postao/la Username »

Precesto, kao na forumu
1
1 slika
PilePipi
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 199

Post Postao/la PilePipi »

Samo onda kada se branim. Moze biti jako cesto jer su ljudi postali izuzetno bezobrazni i podli.
1
1 slika
Djevojka koja obecava :habibi
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism
Reactions: 25359

Post Postao/la Russki »

PilePipi je napisao/la: 11 okt 2021, 05:00 Samo onda kada se branim. Moze biti jako cesto jer su ljudi postali izuzetno bezobrazni i podli.
Ja sam na poslu do prošle godine, dok se šef nije promijenio, svaki dan krvio...Yebeno je sa luđacima.
1
1 slika
abysmal depths are flooded
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8652

Post Postao/la R4IN »

Samo kad moram :meha2
1
1 slika