I tako ti ja, moja Hajdi, onomad zabacim iz zafrkancije udicu, kad ono zagrize... i povuci... i potegni... pa popusti... pa zategni... i drzi... i ne daj... i da te ne peglam, izvucem ribetinu iz Save - neces vjerovat: OVOLIKO joj oko!
Fish love
-
John Cleese
- Moderator

- Reactions: 2438
Re: Fish love
2
2
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27286
A veličinu oka dočaravaš tako što mašeš sastavljenim šakamaJohn Cleese je napisao/la: ↑24 nov 2025, 22:04I tako ti ja, moja Hajdi, onomad zabacim iz zafrkancije udicu, kad ono zagrize... i povuci... i potegni... pa popusti... pa zategni... i drzi... i ne daj... i da te ne peglam, izvucem ribetinu iz Save - neces vjerovat: OVOLIKO joj oko!![]()
0
-
John Cleese
- Moderator

- Reactions: 2438
Naravno. To je inace parafrazirana zafrkancija o hobi ribolovcu kojeg nisu vise mogli slusati u kafani kako se hvalise dimenzijama toboznje upecane ribe, pa su mu svezali ruke i trazili da im tako vezan opise sta je upecao, medjutim... ne lezi vraze...Heidi je napisao/la: ↑24 nov 2025, 22:12A veličinu oka dočaravaš tako što mašeš sastavljenim šakamaJohn Cleese je napisao/la: ↑24 nov 2025, 22:04
I tako ti ja, moja Hajdi, onomad zabacim iz zafrkancije udicu, kad ono zagrize... i povuci... i potegni... pa popusti... pa zategni... i drzi... i ne daj... i da te ne peglam, izvucem ribetinu iz Save - neces vjerovat: OVOLIKO joj oko!![]()
![]()
0