Poslije duge veze
Re: Poslije duge veze
Ma bit ce valjda nekad, naici ce neko nadam se. Iskreno najradije bi da upoznam nekoga i da to bude to i da ne trazim vise al nikad se ne zna.
Samo da ne ostanem sama, toga me je strah.
Joj ja sam bas skrenula sa teme. Mozda bi ovo trebalo prebaciti na odgovarajucu temu?
Samo da ne ostanem sama, toga me je strah.
Joj ja sam bas skrenula sa teme. Mozda bi ovo trebalo prebaciti na odgovarajucu temu?
1
1
Zadnja izmjena: Polaris, dana/u 30 okt 2020, 09:55, ukupno mijenjano 1 put.
Stoposto si u pravu, @Ariel poslusaj je.
Vrlo je bitno predstaviti se na nacin da si ozbiljna i da hoces ozbiljnu vezu. To ce nekoga poslije nekog vremena sigurno prevariti, i sam sam se zezn'o nekoliko puta na tu foru.
0
A sto je to fora? Ja fakat zelim ozbiljnu vezu i ne zelim nikoga na foru da hvatam. Zelim nekoga ko isto to zeli a ne da bude sa mnom jer sam ga ja eto zeznula nesto
1
1
mislim da sam trebao staviti veći akcenat na ovo "adekvatnog", a u dodatku da naglasim i forum kao jedan vid društvene mreže u ovom konceptu...
Način da se zapazi i ostvari prvi kontakt definitivno jeste ali koliko to zapravo u reali bude adekvatno, je pitanje.
Svi mi iza tastaura puno lakše spoznamo nekog, ali da li ga i upoznamo....
3
3
I say what I think, I think what I say
Teško to možeš planirati i organizirati...
Kad sam se poslje 11 godina veze razveo, imao sam namjeru biti barem par godina sam, da odmorim od svega toga...
Nije prošlo više nego pola godine, upoznao sam sadašnju ženu, sa kojom sam več 22 godine i nadam se za još puno nadolazečih...
Zanimljivo mi je i to, da bivšu ženu nisam ni vidio ni čuo sve te godine i da mi ni malo u životu ne fali...
Naravno, nemamo zajedničku djecu, pa se ni ne trebamo vidjeti...
Kad sam se poslje 11 godina veze razveo, imao sam namjeru biti barem par godina sam, da odmorim od svega toga...
Nije prošlo više nego pola godine, upoznao sam sadašnju ženu, sa kojom sam več 22 godine i nadam se za još puno nadolazečih...
Zanimljivo mi je i to, da bivšu ženu nisam ni vidio ni čuo sve te godine i da mi ni malo u životu ne fali...
Naravno, nemamo zajedničku djecu, pa se ni ne trebamo vidjeti...
3
3
Zafrkavam se bona ... zafrkavam se ...
0
Ma sa foruma sam samo sa jednim momkom izasla, i skontali nije to to i idemo daljeMax je napisao/la: ↑30 okt 2020, 09:58mislim da sam trebao staviti veći akcenat na ovo "adekvatnog", a u dodatku da naglasim i forum kao jedan vid društvene mreže u ovom konceptu...
Način da se zapazi i ostvari prvi kontakt definitivno jeste ali koliko to zapravo u reali bude adekvatno, je pitanje.
0
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Onda moraš imati taj stav. Malo gaziš pa malo maziš. Nema ništa na izvolite. Znas koliko vrijediš. Ako i on vrijedi to će prepoznati. Ako ne, bolje na vakat.
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
Max je napisao/la: ↑30 okt 2020, 09:58mislim da sam trebao staviti veći akcenat na ovo "adekvatnog", a u dodatku da naglasim i forum kao jedan vid društvene mreže u ovom konceptu...
pa jednako se osoba "prodaje" i na druge načine...
nije džaba ona izreka o vreći soli i sl. ...
u svakom slučaju moraš proći mnogo situacija da vidiš je li adekvatna osoba za tebe, a i ti za nju...
zato kažem, ništa lošiji način nije onlajn upoznavanje.
3
3
Kazu najvise se voli prvo dijete i druga zena.Mehaning je napisao/la: ↑30 okt 2020, 09:58 Teško to možeš planirati i organizirati...![]()
Kad sam se poslje 11 godina veze razveo, imao sam namjeru biti barem par godina sam, da odmorim od svega toga...![]()
Nije prošlo više nego pola godine, upoznao sam sadašnju ženu, sa kojom sam več 22 godine i nadam se za još puno nadolazečih...![]()
Zanimljivo mi je i to, da bivšu ženu nisam ni vidio ni čuo sve te godine i da mi ni malo u životu ne fali...![]()
Naravno, nemamo zajedničku djecu, pa se ni ne trebamo vidjeti...![]()
... mirisu mi cevapi ??? Nemoguce, ali mirisu ... ovi dolje izgleda neki rostilj isprobavaju ...
0
To i radim sad. Prije nisam, mozda jesam i sad naivna ali sam prije bila bas naivna
0
a vidi, moraš ići korak po korak. Ne možeš nakon tri izlaska sa nekim reći to. Pa takav stav će samo otjerati bilo kojeg muškarca, koji se inače boje obaveza u životu. Dobro nismo svi ni isti ali te stvari se ne mogu siliti....
0
I say what I think, I think what I say
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Ma svi budu naivni, vremenom omudras.
Sad se sjetih onog tvog dopisivanja, kad ti je Missy saptala
Sad se sjetih onog tvog dopisivanja, kad ti je Missy saptala
0
Control + Alt + Delete
Arijel ovo ne slusaj, cuj malo gazis ...
Ako zelis da imas muskarca za cijeli zivot, onda treba da si zena koja treba muskarcu, a ne zena koja treba muskarca.
... cuj ona bi da gazi ...
1
1
Pita je rjesenje ... napravis mu pitu ...
0
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
Koja zena treba muskarcu? Imam li ja te osobine ili se moran mjenjati? Jebiga ja imam 26 godina i nikad nisam bila u vezi i malo me to da se ruzno izrazim jebe, to jeste moje samopuzdanje... mozda to i nisu neke godine ali ako vidjas stalno osobe okolo u istim godinama, iz blize okoline da su u vezama, vjencavaju se i radjaju djecu a ti stojis na mjestu to utice na tebe, pogotovo ako to silno zelis...
0