Žene pitaju muškarce...
Re: Žene pitaju muškarce...
Cetvrto, kako mozes bilo sta dokazivati necime sto krijes ko zmija noge? 
1
1
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Naravno. Ovo je pitanje za one koji imaju to sa strane. Sumnjam da ce biti dovoljno hrabri da odgovore.
S tobom se slažem u svemu što si naveo.
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Ako znas kome onda bezbeli znas i sta dokazujemo
pa da cujemo. Pardon, dokazuju

0
Meni cudno kako se sve zene raznijeze na Mostove Okruga Madisson, a onda ne mali broj generalizuje ovo "sa strane".
Ja ne govorim o generalizaciji muskaraca, nego o generalizaciji svih vanbracnih veza.
Mozda ljubav oslabi I ljubav prema nekom drugom je veca.
Ja ne govorim o generalizaciji muskaraca, nego o generalizaciji svih vanbracnih veza.
Mozda ljubav oslabi I ljubav prema nekom drugom je veca.
0
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Pa eto, neki se fale jaranima, neki po forumima, neki cak i ženama kojima se nabacuje i tako....
0
Control + Alt + Delete
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Nisam gledala film.
Lično mislim da takvim muškarcima fali samopouzdanja te da se osjećaju ugroženim od strane partnerice (uspjehom, obrazovanjem, prihodima, porijeklom, izgledom isl) pa joj se svete na taj način, a sebe tješe vjerujuci da ih to čini super macho muškarčinom.
A tamo ženi nista osim Da draga ne smije reci
S druge strane mislim da to žene rade jer se osjećaju zapostavljeni ma, željne su pažnje, a i na taj način se svete i "kažnjavaju" majmuna kojem su život posvetile, djecu rodile, a on hudi ne shvata kako je ona divno I posebno biće.
Lično mislim da takvim muškarcima fali samopouzdanja te da se osjećaju ugroženim od strane partnerice (uspjehom, obrazovanjem, prihodima, porijeklom, izgledom isl) pa joj se svete na taj način, a sebe tješe vjerujuci da ih to čini super macho muškarčinom.
A tamo ženi nista osim Da draga ne smije reci
S druge strane mislim da to žene rade jer se osjećaju zapostavljeni ma, željne su pažnje, a i na taj način se svete i "kažnjavaju" majmuna kojem su život posvetile, djecu rodile, a on hudi ne shvata kako je ona divno I posebno biće.
0
Zadnja izmjena: Moonlight, dana/u 05 sep 2020, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Control + Alt + Delete
naravno da ljubav moze oslabiti .. i da se desi ljubav prema nekome drugom, Boze moj .. ali imati paralelno vezu sa strane je malo hinjski ..Socrates je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:34 Meni cudno kako se sve zene raznijeze na Mostove Okruga Madisson, a onda ne mali broj generalizuje ovo "sa strane".
Mozda ljubav oslabi I ljubav prema nekom drugom je veca.![]()
0
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Ne ulazim ja sta je hinjski a sta ne. Nije niko svetac, da bi sudio nekome zbog gresaka koje su mozda hardverske a mozda I softverske.Danny je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:38naravno da ljubav moze oslabiti .. i da se desi ljubav prema nekome drugom, Boze moj .. ali imati paralelno vezu sa strane je malo hinjski ..Socrates je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:34 Meni cudno kako se sve zene raznijeze na Mostove Okruga Madisson, a onda ne mali broj generalizuje ovo "sa strane".
Mozda ljubav oslabi I ljubav prema nekom drugom je veca.![]()
Slazem se da nije posteno prema partneru odugovlaciti to, ali ima ljudi koji jednostavno I nisu sigurni sta uraditi. Nisu sigurni u svoje osjecaje.
Mozda ne zele povrijediti partnera kazivanjem istine. Mozda ne zele povrijediti djecu brzopletim razvodom.
0
ja ipak mislim da je postenije i prema djeci i prema partneru da se to kaze i da svako nastavi sa svojim zivotom .. tipicno razmisljanje nesigurnih osoba u svoje postupke je upravo to .. traze razloge u drugima
0
Love like you'll never be hurt
Pa postenije je, ali ja govorim o medjuvremenu.
Osjecaji nekad I nisu tako jednostavna stvar da ih odmah mozes iskristalizirati.
Kad bi svi odmah govorili svoje prve osjecaje I reakcije svima, ovaj svijet bi bio katastrofa.
Osjecaji nekad I nisu tako jednostavna stvar da ih odmah mozes iskristalizirati.
Kad bi svi odmah govorili svoje prve osjecaje I reakcije svima, ovaj svijet bi bio katastrofa.
0
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Naravno. Ako se ne osjeća dobro u vezi treba pokušati problem riješiti. Ako ne ide kulturno se razići.
Ljudski je imati emocije pa tako i da ljubav prestane, I da se neko dr zavuče pod kožu. Biti iskren je najteže.
Nekad su to čudna stanja uma, pa se ne razmišlja bistrio.
Ali godinama tako živjeti, od početka... Meni je to kukavičluk. Ne znam, možda sam prestroga.
Ljudski je imati emocije pa tako i da ljubav prestane, I da se neko dr zavuče pod kožu. Biti iskren je najteže.
Ali godinama tako živjeti, od početka... Meni je to kukavičluk. Ne znam, možda sam prestroga.
0
Zadnja izmjena: Moonlight, dana/u 05 sep 2020, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Control + Alt + Delete
Vratis se sa posla I kazes zeni "Ma dig'o mi se danas na kolegicu, nista previse ozbiljno".
Gdje bi mi stigli?
Gdje bi mi stigli?
0
Sa ovim se slazem.Moonlight je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:52 Naravno. Ako se ne osjeća dobro u vezi treba pokušati problem riješiti. Ako ne ide kulturno se razići.
0