Sleepy Joe je napisao/la: ↑03 feb 2021, 18:20
Nikada se nisam tako teško od nekoga odljubio i bio konfuzan u vezi ljubavi prema njoj, kao od svoje drugarice, trebalo mi je godina da se smirim iznutra.
Da mi je opet nekoga tako vatreno voljeti, a da ne moram biti sumnjičav, teško, Boga mi teško.
Ma mozda i nije
Sumnjicavost je strah, a valjda trebamo imati malo vise povjerenja u sebe i svoj izbor.
I kad dodje samo i poklopi te, pa ti pjevaj borbene. Ne mozes toj silovitoj emociji nista.
Sleepy Joe je napisao/la: ↑03 feb 2021, 18:20
Nikada se nisam tako teško od nekoga odljubio i bio konfuzan u vezi ljubavi prema njoj, kao od svoje drugarice, trebalo mi je godina da se smirim iznutra.
Da mi je opet nekoga tako vatreno voljeti, a da ne moram biti sumnjičav, teško, Boga mi teško.
Ma mozda i nije
Sumnjicavost je strah, a valjda trebamo imati malo vise povjerenja u sebe i svoj izbor.
I kad dodje samo i poklopi te, pa ti pjevaj borbene. Ne mozes toj silovitoj emociji nista.
Fakat, neke djevojke na mene djeluju kao neka 5.ta prirodna sila iz čijih se ralja ne mogu izvući a da za poslijedicu nemam neki unutarnji konflikt, povuče me sebi do te mjere da ne znam šta da radim. Svima se to desi, jednom ili još koji put nakon toga. Čim pričam o tome, to znači da sam se baš dosta, dosta emotivno ispraznio, pa valjda i lakše sada ostvarujem priajteljstva sa djevojkama, nemam neka prevelika očekivanja, uživam u takvom zadovoljstvu. Mogu izači sa bilo kojom koleginicom udatom ili ne, to mi je najmanji problem.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Sleepy Joe je napisao/la: ↑03 feb 2021, 22:11
Vidjet ćemo hoće li išta biti od veze sa jednom simpatičnom konobacriom u mojoj omiljenoj caffee-slastičarnici.
Vidjet ćemo hoće li išta biti od veze sa jednom simpatičnom konobacriom u mojoj omiljenoj caffee-slastičarnici.
Ovo komotno moze na onu temu Ovo o meni niste znali..
Ja sam dosla.do.istog zakljucka kao Ariel..zapravo ja prije Storma.nikad ni nisam bila zaljubljena, ...samo sam.mislila da jesam.
Uvijek sam voljela da sve planiram, j imam pod kontrolom. Tako sam se ponasala i u vezama. Nikad u potpunosti predana, onako..neka.meni mene za mene maximalno koliko je moguce. Nikad se glupirala svadjala plakala...meni to sve bilo twko strasno kad bi neko.pricao...uvijek savjetovala:de polako, porazgovarajte, sjedite bla bla...a onda KLIK i sve sto sam do tada znala, mislila, kontrolisala pade u vodu.
Vozim prije neki dan i slusam
Too much love will kill you
Just as sure as none at all
It'll drain the power that's in you
Make you plead and scream and crawl
And the pain will make you crazy
You're the victim of your crime
Too much love will kill you every time