Muški pogledi

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...
Desperado
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1727

Re: Muški pogledi

Post Postao/la Desperado »

Gdje bi svrstali poglede kad hodaš s curom ili ženom, kad nabiješ sunčane cvike i slobodno zvjerlaš okolo da ona na vidi? :hm :ddk
4
4 slika
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict
Reactions: 27365

Post Postao/la Heidi »

Svrstala bih mu nogom u guzicu.
10
10 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

MarlboroGold je napisao/la: 10 aug 2021, 17:21 Gdje bi svrstali poglede kad hodaš s curom ili ženom, kad nabiješ sunčane cvike i slobodno zvjerlaš okolo da ona na vidi? :hm :ddk
Nigdje. Nek suncane nosi kad seta s familijom, sa mnom ne, ja u svakom momentu hocu znati u koju gleda!

Cisto da kompariram

:D
1
1 slika
Bella_
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 8319

Post Postao/la Bella_ »

Samo njegov :srce pogled, svi ostali mi se gade.
Jutros bila kod doktora, moja doktorica na bolovanju pa dobih nekog muškog.. Sjedim i čekam u čekaonici sa dvije cure, prozva on jednu i dok je ulazila on joj zagledao u guzcu..bas mjerkao :face
Uđem poslije ja i bas mi je bilo neugodno, da sam zaboravila sto sam došla.
Fak ju!
2
1 slika 1 slika
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Bella_
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 8319

Post Postao/la Bella_ »

MarlboroGold je napisao/la: 10 aug 2021, 17:21 Gdje bi svrstali poglede kad hodaš s curom ili ženom, kad nabiješ sunčane cvike i slobodno zvjerlaš okolo da ona na vidi? :hm :ddk
Šta ću mu sunčane kraj mene :smoto
0
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Max
PRObehar
PRObehar
Reactions: 23349

Post Postao/la Max »

Bella_ je napisao/la: 11 aug 2021, 11:32
naučno je dokazano da mi sa plavim očima bolje vidimo u mraku jer nam zjenice bolje propuštaju svjetlost, dakle sunce nam zaista smeta
:keke
1
1 slika
I say what I think, I think what I say
Fatih
PRObehar
PRObehar
Reactions: 6876

Post Postao/la Fatih »

Max je napisao/la: 11 aug 2021, 12:03
Bella_ je napisao/la: 11 aug 2021, 11:32

naučno je dokazano da mi sa plavim očima bolje vidimo u mraku jer nam zjenice bolje propuštaju svjetlost, dakle sunce nam zaista smeta
A mi sa potpuno crnim, da nam zene pobacaju, jel'? :malagani
1
1 slika
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Max
PRObehar
PRObehar
Reactions: 23349

Post Postao/la Max »

Fatih je napisao/la: 11 aug 2021, 13:36
Max je napisao/la: 11 aug 2021, 12:03

čoravi
:ha
:haha
1
1 slika
I say what I think, I think what I say
Fatih
PRObehar
PRObehar
Reactions: 6876

Post Postao/la Fatih »

Max je napisao/la: 11 aug 2021, 14:12
Fatih je napisao/la: 11 aug 2021, 13:36

čoravi
:ha
:haha
Uvijek "mrko' gledamo. :ooo
1
1 slika
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
exliberal
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6761

Post Postao/la exliberal »

Iskra je napisao/la: 10 aug 2021, 18:35
Nigdje. Nek suncane nosi kad seta s familijom, sa mnom ne, ja u svakom momentu hocu znati u koju gleda!

Cisto da kompariram

jel hodas sa momkom ili konjem ?....cuj nesmije pogledat nigdje...

a gledaju svi ne samo muski.
kad sam bio na proputovanju kroz argentinu stali u grad salta...svi domaci malecki, metar i zilet ja visok plecat jos mi kosa posvjetlila od sunca...i idem ulicom i primjetim da me zene gledaju..pitam ovu moju jel to meni nesto na licu ..sto ?...pa vidim da me gledaju zene rekoh da nemam sta...nemas..... a vidim i ja da te gledaju ! ( i onda me zgrabi pod ruku cisto da se zna ciji sam :mig )

to ti dodje ko gledanje u izlog...mnoge stvari ti se svide al nemozes da ih priustis :)
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

exliberal je napisao/la: 16 aug 2021, 23:00
Iskra je napisao/la: 10 aug 2021, 18:35

Cisto da kompariram

kad sam bio na proputovanju kroz argentinu stali u grad salta...svi domaci malecki, metar i zilet ja visok plecat jos mi kosa posvjetlila od sunca...i idem ulicom i primjetim da me zene gledaju..pitam ovu moju jel to meni nesto na licu ..sto ?...pa vidim da me gledaju zene rekoh da nemam sta...nemas..... a vidim i ja da te gledaju ! ( i onda me zgrabi pod ruku cisto da se zna ciji sam :mig )

to ti dodje ko gledanje u izlog...mnoge stvari ti se svide al nemozes da ih priustis :)
Ma vidi Ex , salila sam se, nisi skontao. Ali ako cemo ozbiljno i posteno, kakav to muskarac u prisustvu svoje djevojke ili zene, stavi naocale pa gleda okolo? Znas kakav? Onaj koji nema ni ljubavi ni postovanja . Da ide sa mnom ulicom a mjerka druge? Moze.naravno ali to.mnogo govori. Pogleda svako, ligicno je i bezazleno ako se sve zavrsui na usputnom prvom pogledu, ali hajde zamisli, sjedis sa zenom na kafi i ona stavi suncane naocale da moze da mjerka momke na plaži recino? Ma sta ima veze jelde? :D
Sad sam se zadeverala...storm i ljeti i zimi nosi suncane :ovaj

A zena kad voli i kad je zaljubljena ne vidi ni ne cuje nikog i nista drugo, makar bila na kraj svijeta .
0
storm
Administrator
Reactions: 38080

Post Postao/la storm »

Šta znam, pogled je normalna reakcija...
Pogledaš nekoga tko ti udje u vidno polje bio ružan, lijep, debel, mršav, svakakve...
Drugo je onda piljenje, fiksiranje pogleda, okretanje glave... To već nije pristojno.
Ja ne volim puno gledati okolo, i smeta me kad osjetim poglede... Idem svojim putem. Meni znaju reći... Vidio sam te, jesi bio ljut :valja ni da pozdravis...
Ama gledam svoja posla :D
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

storm je napisao/la: 17 aug 2021, 06:20 Šta znam, pogled je normalna reakcija...
Pogledaš nekoga tko ti udje u vidno polje bio ružan, lijep, debel, mršav, svakakve...
Drugo je onda piljenje, fiksiranje pogleda, okretanje glave... To već nije pristojno.
Ja ne volim puno gledati okolo, i smeta me kad osjetim poglede... Idem svojim putem. Meni znaju reći... Vidio sam te, jesi bio ljut :valja ni da pozdravis...
:kiss

Nije pristojno? Nije, vec je izdajnicki maliciozno i bezobrazno.

Ja kontam da me ne gledaju zato sto spadam u kategoriju "nemasjestavidit" :D
1
1 slika
storm
Administrator
Reactions: 38080

Post Postao/la storm »

Iskra je napisao/la: 17 aug 2021, 06:29
storm je napisao/la: 17 aug 2021, 06:20 Šta znam, pogled je normalna reakcija...

Ma ja tako bio u vezi, ne bio u vezi... Pristojno :oo
Oh ima šta vidjeti... Ima :love
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

storm je napisao/la: 17 aug 2021, 06:33
Iskra je napisao/la: 17 aug 2021, 06:29

Ma ja tako bio u vezi, ne bio u vezi... Pristojno :oo
Oh ima šta vidjeti... Ima :love
53 kg 😎 ha! Napredujem :opa
1
1 slika
exliberal
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6761

Post Postao/la exliberal »

Iskra je napisao/la: 17 aug 2021, 05:52
exliberal je napisao/la: 16 aug 2021, 23:00

Ma vidi Ex , salila sam se, nisi skontao. Ali ako cemo ozbiljno i posteno, kakav to muskarac u prisustvu svoje djevojke ili zene, stavi naocale pa gleda okolo? Znas kakav? Onaj koji nema ni ljubavi ni postovanja . Da ide sa mnom ulicom a mjerka druge? Moze.naravno ali to.mnogo govori. Pogleda svako, ligicno je i bezazleno ako se sve zavrsui na usputnom prvom pogledu, ali hajde zamisli, sjedis sa zenom na kafi i ona stavi suncane naocale da moze da mjerka momke na plaži recino? Ma sta ima veze jelde? :D
Sad sam se zadeverala...storm i ljeti i zimi nosi suncane :ovaj

A zena kad voli i kad je zaljubljena ne vidi ni ne cuje nikog i nista drugo, makar bila na kraj svijeta .
Ma svaki gleda ....to je normala.
Normalno je da pogledas, ocjenis u svojoj glavi i to je to...ako ti ocekujes da muskarac izadje sa tobom i nesmije pogledat ni jednu zenu onda si nagrabusila....ako nadjes takvog bjezi od njega to nije normalno.
To sto ti spominjes nije ljubav..tj jeste ali ona mladalacka, drugacije je kad si dugo sa nekim.
Ja gledam i to ova moja zna ali isto tako zna da je to samo gledanje,isto tako volim da udjelim kompliment svim zenama nema veze dali ima 16 ili 86 i trebalo joj je vremena da skonta da je to za mene normala i da tu nema nista drugo ali isto tako zna da ako joj sutra bubreg zatreba da ce ga dobit od mene...

zato gledaj i ocjenjuj :)

53 kile...ah mrsavica, vi ste najbolje....eto i tebi kompliment bez gledanja
1
1 slika
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14908

Post Postao/la Socrates »

Sad razmišljam ko bi kome dao bubreg u ne daj bože situaciji.
0
Odgovori

Natrag na “Ljubav i veze”