ČAK IAKO NE PRIZNAJE, ON GORI ZA VAMA???
- Maksuz svratila
- Perspektivni član

- Reactions: 704
Re: ČAK IAKO NE PRIZNAJE, ON GORI ZA VAMA???
...čitam tekst, čitam...i opet se na naslov vraćam, jest da me tempera handri ali još mogu raščlanjivati...u čemu je caka...
...kofrči mi na neko ubjeđivanje prije svega nje da je njemu stalo, jer ako on to ispeluje gluho bilo dogorjeće plamičak do zore...ima još koji mjesec, godina sigurne mu distance i te ledeno doba fore ...
...šta priznanje će ga dosjebati...i to vala priznanje mi nekako bezze zvuči kao da je osuđenik neki u pitanju pa se on mrcvari i testira, testira dok ne ispljune isto...scena u njegovoj glavi ...tako ona može još više onda me muze...kod nje ide skuhan je...njeno je još samo da ga do koske fino oglaba...
...koji će ti klinac takva persona uopšte.... koja kopni haman u sebi...a ti nisi u toku uopšte, hej jbt još ispadaš na kraju voljena persona, a da nisi to ni znala, ni rekla mu hvala...pih, on oblijeće okolo ko đuđo...i voli te pride ludo...dogorjevaj ti takav nekoj drugoj...sprcao si džaba tolike godine, ja da te otvaram, razmotavan, stružem ti slojeve leda, neću, ne želim, ne da mi se...ne, hvala...

...šta priznanje će ga dosjebati...i to vala priznanje mi nekako bezze zvuči kao da je osuđenik neki u pitanju pa se on mrcvari i testira, testira dok ne ispljune isto...scena u njegovoj glavi ...tako ona može još više onda me muze...kod nje ide skuhan je...njeno je još samo da ga do koske fino oglaba...
...koji će ti klinac takva persona uopšte.... koja kopni haman u sebi...a ti nisi u toku uopšte, hej jbt još ispadaš na kraju voljena persona, a da nisi to ni znala, ni rekla mu hvala...pih, on oblijeće okolo ko đuđo...i voli te pride ludo...dogorjevaj ti takav nekoj drugoj...sprcao si džaba tolike godine, ja da te otvaram, razmotavan, stružem ti slojeve leda, neću, ne želim, ne da mi se...ne, hvala...
5
1
2
1
1
2
1
1
Zadnja izmjena: Maksuz svratila, dana/u 10 okt 2020, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
...kineski mačak...

- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Kraljice 
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Pa dobro...
Ja sam bio direktan - ti se meni sviđaš, baš ono, privlačiš me, super si mi, osjećam se lijepo sa tobom. Pa šta misliš da se mi pomjerimo s ove kote na slijedeću.
Mada nije uvijek bilo tako. Iako mnogi koji me ne znaju od
prije teško mogu povjerovati da sam ja baš bio pravo stidan što se tiče cura i trebalo mi je vremena da izgradim samopouzdanje.
Nije da ni ja nisam patio za nekom ali nisam smogao snage da joj to kažem, no to je bilo dok sam bio mlađi. Kasnije sam skontao (zapravo nisam sam, mama mi je to fino rekla) “Pa šta se može desiti gore od jednostavnog Ne”. Ništa. Znaš na čemu si makar, nije ti pravo ali život ide dalje.
I onda direktno.
Ako uzvrati osjećanja - super.
Ne uzvrati - hvala, izvini i život ide dalje.
Ja sam bio direktan - ti se meni sviđaš, baš ono, privlačiš me, super si mi, osjećam se lijepo sa tobom. Pa šta misliš da se mi pomjerimo s ove kote na slijedeću.
Mada nije uvijek bilo tako. Iako mnogi koji me ne znaju od
prije teško mogu povjerovati da sam ja baš bio pravo stidan što se tiče cura i trebalo mi je vremena da izgradim samopouzdanje.
Nije da ni ja nisam patio za nekom ali nisam smogao snage da joj to kažem, no to je bilo dok sam bio mlađi. Kasnije sam skontao (zapravo nisam sam, mama mi je to fino rekla) “Pa šta se može desiti gore od jednostavnog Ne”. Ništa. Znaš na čemu si makar, nije ti pravo ali život ide dalje.
I onda direktno.
Ako uzvrati osjećanja - super.
Ne uzvrati - hvala, izvini i život ide dalje.
2
2
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27295
Ko zna kako je gorjeti, zna i da je naslov supljaona.
4
4
Ovo mi smeta ...
"MUŠKARAC kada VOLI svoju ŽENU, on će uraditi SVE za njenu sreću. "
Osvrt: Ma jel' matereti ...
Ovo je unistilo sretnih ljubavi kamaru kad to mlada doslovno shvati.
"MUŠKARAC kada VOLI svoju ŽENU, on će uraditi SVE za njenu sreću. "
Osvrt: Ma jel' matereti ...
Ovo je unistilo sretnih ljubavi kamaru kad to mlada doslovno shvati.
2
2
niste vi nikad uistinu voljeli 
to...
goris. prosto receno
to...
goris. prosto receno
0
moja cura slusa narodnjake 
Pa zar ne bi trebalo da je tako?
Ako imamo osobu pored sebe koju volimo i do koje nam je stalo,da uradimo sve moguce da bi se ta osoba osjecala sretno
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Pa nije da nije Buki u pravu.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Poznavao sam curu koja je komunicirala s drvecem ili je bar ona tako mislila.
Izadjemo u setnju ona obgrli svako drvo u parku. Nikad doci kuci.
2
2
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31197
gorim, znojim se, za svoj zivot borim se
puls mi pipaju, gde me boli pitaju
puls mi pipaju, gde me boli pitaju
0
1811
Ljudi vole idealizirati stvari za koje sami nisu sposobni ili ih jednostavno ne razumiju.
"Sve" je najcesce limitirano na nesto sebicno, samim tim i nije "Sve", al' lijepo je cuti "Sve", priznajem.
Vecina ljudi nije u stanju ni pojmiti "Sve". Al' hajmo se sutati pojmovima u clancima koji pricaju o musko-zenskim odnosima.
"Sve" je najcesce limitirano na nesto sebicno, samim tim i nije "Sve", al' lijepo je cuti "Sve", priznajem.
Vecina ljudi nije u stanju ni pojmiti "Sve". Al' hajmo se sutati pojmovima u clancima koji pricaju o musko-zenskim odnosima.
0
Tražili smo se po prethodnim životima