Pri tome sam mislio da ona plaća svoj dio a on svoj, nisam mislio da on plaća sve. Dakle ne govorimo o sponzorušaama koje se grebu nego o žrnama kije imaju svoj dinar, same plaćaju svoja zadovoljstva i dođu u priliku da ih se odreknu jer psrtner ne može da ih prati. Može se umjesto na Havaje otići u Tursku na more ako on nema puno, ali da se ne ode na more uopšte jer on nema je već teže podnijeti. Može takva veza trajati ali će pući. Pa će je možda i on prekinuti jer ne može podnijeti da ona zbog njega sebi uskraćuje život koji može imati.
Dragi, gdje putujemo ove godine. Draga nigdje, nemam para.
Koliko odricanja od nečega šta želi zbog partnera koji to ne može priuštiti neko može podnijeti dok ne pukne stvar? Ne moraju to biti bunde i dijamanti, ali ipak.
Pa zar ne znaš?
Zaljubljena žena itekako zna da se odriče.
Možemo li to za muškarca reci?
Koliko te poznajem nisi toliko ukalupljena da bi tako razmišljala?
Pa zar ne znaš?
Zaljubljena žena itekako zna da se odriče.
Možemo li to za muškarca reci?
Pa mene je zaljubljenost davno prošla
Ali realno kad si zaljubljen progledaš kroz prste malo
Ja sam sve to prošla. Nije mi smetalo što manje zarađuje, što ima manje škole itd.... Ali su mi smetale druge stvari koje se ne kupuju novcem niti uče u školi.
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Pa mene je zaljubljenost davno prošla
Ali realno kad si zaljubljen progledaš kroz prste malo
Ja sam sve to prošla. Nije mi smetalo što manje zarađuje, što ima manje škole itd.... Ali su mi smetale druge stvari koje se ne kupuju novcem niti uče u školi.
Da su te stvari bile uredu, novac bi postao pitanje. Kada su krupne stvari rješene sitnice postaju ptoblemi. Čovjek je proklet...