Neobična dejt iskustva

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda
Reactions: 15632

Neobična dejt iskustva

Post Postao/la Moonlight »

Ovdje možemo pisati neke neobične situacije ili čak cijele dejtove. Dobro je nekada znati da nismo samo mi magnet za čudake.
Pa evo ja da počnem.

Tako sam imala jedan dejt po preporuci. Od drugaricinog dečka drug, fin, radišan, divan, ne da mu se upoznati neku finu ženu. :face
Ok, popustim, dodao me na facebook. Konverzacije nidje veze, nemaš šta s čovjekom pričati. Al hajd', tako on se meni javljao 2-3 sedmice, ja na kraju više prestala i otvarati poruke, dosadan.
I tako jedno veče ruže oni mene što se ne javim, fin tamo - vam0... i hajde, dogovorimo mi kafu. Izašli, on onako simpatičan, malo mangup, ispričali se mi aman i eto hajde za par dana opet kafa.
Našli se i šetamo Ferhadijom, lik se sve primiče uz mene, ja se sklanjam u kraj, haman se zakuacala u izloge.
U po frke povuče me za kosu. Fino ruku pruži, uze pramen na potiljku i trznu. Vrisnuh, kontam šta mu je.
Rekoh šta to radiš, kaže šta fali. Rekoh živ ti bio, žene se miluju po kosi, ne kidaš im pramen sa glave na sred ulice. I tako on navalentno, ja sve kontam dal' da se okrenem i odem. Ma hajde rekoh možda me malo zeza, da vidim kako ću reagovati.

Sjeli, stigla kafa, kaže: Kad ćeš me poljubiti. Ja glasno zarolam očima i nastavim priču. I tako mi razgovaramo o raznim temama, a on svako malo prekine moju rečenicu Kad ćeš me poljubiti, Hoćemol' se ljubiti.... Ma rekoh Slušaj ti individuo, ne znam šta si pio, ali ova kafa je gotova. I ustanem i krenem, on zamnom Pa hej zezam se, pa gdje ti je smisao za humor.... I tako otprati on mene do auta, cijelim putem se pravda i opet me pita Hoćeš me poljubiti. Ja ga prostrijeim pogledom, kaže Hajde lahku noć, povuče me opet za kosu i ode čovjek. Eh tobejarabi...
Pisao mi je jos 2-3 dana, kao da ništa nije bilo ...Dobro jutro, jesi li ručala, kad ćemo na kafu, lahku noć i tako te gluposti. Onda je odustao. Kroz par dana me ta drugarica zove, izvinjava se, ima čo'ek curu u Swe, ženi se i ode tamo .
Sinoć u gradu ga vidjeh na Čaršiji i sjetih se ovog čudnog iskustva :face
9
6 slika 1 slika 2 slika
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM
Reactions: 10458

Re: Neobična dejt iskustva

Post Postao/la WhiskeyPete »

Ima ta da ostane ćelava prije godišnjice braka.....Nije fraJer pri sebi, zaebat će se nesretnica kada viĐi kakvog je šošona odarbrala....
6
6 slika
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda

Eh još jedno moje čudno iskustvo.
Upoznam finog dečka preko Interneta, vidimo se na kafi, pravo simpatičan, pristojan, kulturan. Nakon dvije kafe, odemo na iftar. Sve je bilo super, jeli i nakon toga u grad na kafu. Sjedimo mi, on se ušutio. Hajd kontam pao mu pritisak nakon iftara.
I ja vidim na tv-u nešto zanjimljivo zagledam se, kako sam pogledala u njega nešto da kažem, lik drži otvorenu sliku neke žene na viberu i hladno gleda :face
Kontam u šta s uvalih u pm. Prije toga je on meni odmah nakon prve kafe rekao kako sam ja dvina krasna fina i da on želi ozbiljnu vezu. Ja na to kažem da ja nisam za to, možemo se lagano upoznavati pa ćemo vidjeti.
I meni ne bi dobro, dobih neki napad vrucine i srkleta i kazem ja njemu hajmo. Pa gdje cemo, kuci. Pa što, nismo ni kafu popili, ma rekoh nisam dobro, vrati me molim te kuci. I krenuli mi prema parkingu, kaze on meni Sta ti bi, ti si se odjednom promijenila, sad neces da mi kazes, a rekla si da si iskrena i direktna, pa reci... I ja idio kazem. Rekoh vidjeh tako, nezgodno mi, ako imas nesto nerijeseno ne zelim da se petljam.
Izvadi mobitel kaze Evo ti pregledaj sve. Ja u šoku gledam, rekoh neću, niti me zanima ko je. Samo ako imas vec nekoga, nemoj molim te moje vrijeme oduzimati.
I tako vratio on mene kuci, pozdravili se sve ok. Ujutro mi pise kako si spavala, sretno na poslu itd.
Nakon par sati kilometarska poruka. Kako je on prošao kroz pakao, kako ne trpi da mu neko rovi po telefonu, kako se on nikome nece pravdati i da misli da treba da raskinemo ili idemo sporije. Ja u šoku, nisam ni znala da imam dečka :face
I ja samo napišem wow.
Zove me za dva dana, pa piše, pa opet tako moramo popiti kafu. I odemo, on ne spominje ništa, zeza se, i ja isto tako. Kad smo krenuli fino pruzim ruku i kazem Zelim ti sve najbolje.
Zvao me jos par puta, nisam se javljala.
Nakon toga mi se javi drugarica iz srednje da me pita otkud ga poznajem. Tu skontamo da se paralelno vidjao i samnom i sa njom, s njom je bio u ozbilnoj vezi.
Nikad nismo skontale ko je žena sa slike koju je gledao.
Nakon godinu dna mi se opet javio i molio da popijemo kafu i da se izvine i objasni, da je ispao kreten i bio je tada u čudnm okolnostima.
I popili smo 2x kafu, onako normala, neobavezne teme. Da bi mi nakon druge poslao poruku da on nije neko s kim bih ja trebala biti, da on ne može ni sa jednom ženom biti, da je to jače od njega.
Ma kud mu ne napisah Nadji dečka, možda riješiš problem :ovaj
6
6 slika
Control + Alt + Delete
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

Zanimljive priče, pomalo nevjerovatne. Htjela ti ili ne kao da si pretplaćeni magnet za ovakve budale, mada nije to jedinstven slučaj, hoće ljudi da pored jedne imaju i rezervu sa strane, pa gledaju da uvijek izgledaju uglađeno, kulturno. Fkt, nikada mi neće biti jasno zašto većini muškaraca jedna djevojka nije dovoljna.
1
1 slika
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21630

Post Postao/la Miss Y. »

Ne moze sad i preplaćeni i magnet...:uh

Mada ima ona ovih doživljaja, uzivo je jos interesantnije :sara

:ljubi
2
2 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

Ma čemu žurba kod ljudi, ja uvijek kažem polahko, valja budali sa budalom živjeti....
0
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde

Post Postao/la Miss Y. »

Pa de nam onda jedno iskustvo... :haya
2
2 slika

Malfoy
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6829

Post Postao/la Malfoy »

Miss Y. je napisao/la: 06 sep 2020, 10:18 Ne moze sad i preplaćeni i magnet...:uh

Imas i ti :oo
Cekam...
0
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde

Post Postao/la Miss Y. »

Malfoy je napisao/la: 06 sep 2020, 10:42
Miss Y. je napisao/la: 06 sep 2020, 10:18 Ne moze sad i preplaćeni i magnet...:uh

Imas i ti :oo
Cekam...
Suti ti :hehe
Da udaram po renomeu :haha
1
1 slika

Malfoy
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6829

Post Postao/la Malfoy »

Miss Y. je napisao/la: 06 sep 2020, 10:45
Doduse moze i ona napisati.. i onako je krenulo :krele
1
1 slika
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
Podrinjac
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1570

Post Postao/la Podrinjac »

Nemam ja ni dejtova, a kamoli neobičnih. Jesam rahat.
4
3 slika 1 slika
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda

Malfoy je napisao/la: 06 sep 2020, 10:48
Miss Y. je napisao/la: 06 sep 2020, 10:45
Doduse moze i ona napisati.. i onako je krenulo :krele
Očekujem da podržiš moju temu svojim iskustvom :malagani
0
Control + Alt + Delete
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Podrinjac je napisao/la: 06 sep 2020, 11:07 Nemam ja ni dejtova, a kamoli neobičnih. Jesam rahat.

Sudeći po svemu jesi
0
Danny
Player
Player
Reactions: 12983

Post Postao/la Danny »

upoznao ja djevojku .. simpaticna, zgodna .. nakon par prijatnih izlazaka pozove ona mene na kafu kuci kod sebe ..
sjedim u dnevnoj sobi .. pogled mi privuce jedan cosak sav u plocicama .. cudno pomislim, mozda je bio kamin tu ili nesto .. upitam ..
kaze to sam ja dala napraviti tu, kada je dernek da mogu tu razbijati case .. nasmijem se, kontam sala
.. ispostavi se da je to istina, bas prakticno, prokomentarisem :D
.. vidjeli smo se jos jednom nakon toga :ooo
11
11 slika
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17522

Post Postao/la Ommadawn »

Imao sam ja tih nekih dejtova, to je sačuvaj Bože ali evo jedan koji je ono bio među zadnjima.
Elem u gradu gdje sam studirao primjetim jednu djevojku, pravo lijepa, nekako se izdvaja baš. Kratka kosa skroz, visoka, zgodna, u ono par puta što sam je primjetio, elegantno obučena.
Zovnut će mene neke prijateljice iz Turske, da dođem kod njih na večeru, a one su živjele u onim stanovima gdje se dijeli kuhinja. I dođem ja, fino bi, sjedilo se, jelo, pilo, pričalo a među pozvanima se odjednom nađe i ta cura. I onako malo pomalo kroz priču - cura raja ekstra! Dobru muziku sluša, filmove dobre gleda... ma obradili masu tema. Imala je nekakav star mobitel tada ali ono, kao radi i ne misli ga mijenjati dok skroz ne crkne.
I upita ona mene za broj i msn, ja dam, kontam u sebi “tu si ga sad sigurica dobro”.
Narednih dana se čujemo, sve okej, ja ne navaljujem ništa nego onako, pitam je jednom kad ćemo na kafu.
Izašli smo, sve bilo super ali mi reče da ima momka koji živi u Australiji, malo je nesigurna da li da nastavi s njim jer joj vazda ima neke zamjerke na nju. Ja se malo tu sjebem ali kontam se može tu svašta biti, daleko je Australija. Izađemo opet i tad me zovne da dođem kod nje da gledamo film.
Objasni ona meni gdje živi, ponesem ja malo grickalica, flašu crnog vina, nađem gdje je i pozvonim. Otvori ona, na njoj neka fina haljina (do tad sam je viđao samo u farmerkama), ništa posebno ali ono, okej. Ali kako otvori, tako me zapahnu neki smrad iz stana. Meni čudno ali uđem ja. Kad jarane... Tamo deponija. Kartoni od pice, od gotovih jela, sve u jednom ćošku. Čarapa i gaćica svugdje po podu... Sjebo se pravo, jedva se odatle izvukao.
9
5 slika 2 slika 1 slika 1 slika
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4747

Post Postao/la Sarajka »

Moja strina snimala svadbu gdje smo porodično bili pozvani. Prije 5/6 godina. I na snimku vidi mene sin njene sestre. Oni žive inače u Skandinaviji.
I tako komunicirali smo mi. A njegovi inače imaju kuću u Tuzli.
I sad ja bila kod moje bake(mama mi je iz Tuzle), idem prema kipovima nešto ubrzala, uhvati mene neko za ruku i to jako. Trznuo me baš.

Pogledam... taj lik.

Gdje si? Kako si.... hajde da popijemo nešto. I ono... nije mi nepoznat i pristanem. Ušli u lokal neki kod "Pasaže" čovjek je sjeo blizu mene ja disati ne mogu. Samo što mu nisam u krilu. Ljeto je. Ja u nekoj haljinici. Zabacuje on meni kosu. Poče puhati u vrat. Uzme pramen i vrti...

Za sve to vrijeme priča... kao da smo u vezi jedno 3 godine. Nikad ga vidjela nisam. Do tad. Niti smo na taj jači komunicirali ä..

I hajde istrpim.. krenuo me otpratiti... Moja nana živi u Hendeku. Ona uska ulica od skvera..blizu medicinske. Većinom privatne kuće.

I dolazimo do zida od komšinice.. pozdravićemo se. Ja pruzila ruku..Kad je lik mene pribio uz onaj zid...
Jezikom mi je prošao činimi se od vrata do usta, preko nosa i obraza i opet nazad... Ja sam se šokirala. 7 sati ljetno doba. Otrgnem se i gurnem budalu (Jedva je osto stojati) i otrčim u avliju..
Zvao kasnije da izađemo.. Izvini.. ovo ono.. ma daj. Nikad vise.
10
4 slika 3 slika 1 slika 2 slika
A sad adio :sara
blinkonce
Reactions:

Post Postao/la blinkonce »

Nemam puno dejt iskustava ali jedino koje mi je onako bilo neobicno je bilo kad sam izasla sa jednim momkom koji je pa za glavu i po bio nizi od mene, a na slikama se doimao da je visi od mene.

Ovo sam ispricala na drugom forumu pa su mi rekli da diskriminisem nize muskarce jer volim da musko bude vise od mene.

Ali eto uglavnom taj dejt mi je bio onako neobican. Bilo nam je lijepo ispricali se ali se poslije toga nismo vise nikad vidjeli.
Odgovori

Natrag na “Ljubav i veze”