AI tata bi sine ....❤️❤️❤️
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
Re: I tata bi sine ....
Cuj sad to, nema rasprave.
Pa sta cu raditi na forumu nego raspravljati.
A jojjjjj izjave, neko voli sisate, neko voli guzate. Diskriminacija ostalih lajkovanja. Jerbo neko voli kukovaste, neko voli kurate, itd, itd....
Ne daj se zbuniti, samo meci. Ja cu i dalje pohvaliti svaku koja je oblikovana po bozijim proporcijama, dakle obline i doline. Pravougaonike je bog napravio kad je vas pravio,
A jojjjjj izjave, neko voli sisate, neko voli guzate. Diskriminacija ostalih lajkovanja. Jerbo neko voli kukovaste, neko voli kurate, itd, itd....
Ne daj se zbuniti, samo meci. Ja cu i dalje pohvaliti svaku koja je oblikovana po bozijim proporcijama, dakle obline i doline. Pravougaonike je bog napravio kad je vas pravio,
1
1
Naravno da cu mecat...ko to nevoliMunDzi je napisao/la: ↑02 maj 2025, 20:47 Cuj sad to, nema rasprave.
Ne daj se zbuniti, samo meci. Ja cu i dalje pohvaliti svaku koja je oblikovana po bozijim proporcijama, dakle obline i doline. Pravougaonike je bog napravio kad je vas pravio,![]()
2
2
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3933
Ne valja ti ova zadnja. Nisu je dobro fotoshopirali. Ostale joj nekakve linije na butki.
1
1
Da pogadjamo sta ovoj nevalja....? 
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ama jok tako....nego rdjavom k**** je svaka dobra, ali slabo da moze i jednu dotaci.
Inace, ova zadnja je OK.
0
Eto vidis. Od dobre butine naprave felere.Šabović Adis je napisao/la: ↑03 maj 2025, 00:49
Nije do butine:
https://en.wikipedia.org/wiki/Colour_banding
Tako i od lose naprave savrsene.
I hajde sad ti znaj da li gledas u istinitu verziju nekoga.
0
mnogi se tako probude uz istinite verzije...pa pitaju-a gdje si ti ona od sinoc?!
0