Sklonost ka istom spolu (latentna)

Figurae Veneris, i sve što niste znali...
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8651

Re: Sklonost ka istom spolu (latentna)

Post Postao/la R4IN »

Ommadawn je napisao/la: 27 nov 2020, 05:46
R4IN je napisao/la: 26 nov 2020, 17:15

Cuna ko tegla ajvara a ubio bi je ko mraz papriku.. :crni
Misliš podero je k’o makadam Asconu
Dobar :crni
0
ALPHA ET OMEGA🔥
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17522

Post Postao/la Ommadawn »

storm je napisao/la: 27 nov 2020, 06:45
Ommadawn je napisao/la: 27 nov 2020, 06:39

Ja sam jednom završio na razgovoru sa šefom kad sam kolegu pitao “Yebeš li šta?”.
Ne zvuči to baš onako kao na našem jeziku.
Jesam ti pokazivao ovo?
Snimaju te skečeve bosanci tj slovenci rođeni tu, porijeklom iz bih
Okršaj u psovanju slo VS bih :ooo
Pogledaj do kraja, kad jaran krene

Radio ja u jednoj firmi, bio iznajmljen tu. Sa mnom radio isto jedan Banjalučanin, onako malo čudan lik ali raja.
Međutim krenulo malo loše u firmi i zove nas šef i saopšti da radimo još 15 dana i onda otkaz. Hajde, to se moglo i očekivati, šta je, tu je...
Poče ovaj jedan momak plakati, taman se jadnik zaposlio, počeo graditi ekonomiju, malo ga ono što se kaže krenulo.
Kad će ovaj Banjalučanin onako na švedskom njemu
“Vidi ovoga... Šta plačeš? Pa nije smak svijeta. Nije niko umro. Vidi ga plače. Jesi li piččka ili si muško? Nisi piččka da plačeš”
Sat vremena kasnije zove ga šef na razgovor. Ode. Vraća se ljut “Yebo majku zemljak, jes vidio što je pizda, još plače ko pićka, još me prijavi šefu da sam ja njega ponižavo, još me šef izgrdi. Ma poslao sam ga u pizdu materinu... Al na našem. Da ima to na švedskom, poslao bi ga na švedskom. E jebla ih država i jezik, ne možeš nikog poslat ni u pizdu materinu”.

Njihove se psovke sastoje od “idi u pakao” “đavo te odnio” “vraže jedan” dok su dolaskom Balkanaca obogatili psovke sa “puši q-rac” i “kurcoglavi”.
1
1 slika
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
storm
Administrator
Reactions: 38076

Post Postao/la storm »

Ommadawn je napisao/la: 27 nov 2020, 21:56
storm je napisao/la: 27 nov 2020, 06:45

Jesam ti pokazivao ovo?
Snimaju te skečeve bosanci tj slovenci rođeni tu, porijeklom iz bih
Okršaj u psovanju slo VS bih :ooo
Pogledaj do kraja, kad jaran krene

Radio ja u jednoj firmi, bio iznajmljen tu. Sa mnom radio isto jedan Banjalučanin, onako malo čudan lik ali raja.
Međutim krenulo malo loše u firmi i zove nas šef i saopšti da radimo još 15 dana i onda otkaz. Hajde, to se moglo i očekivati, šta je, tu je...
Poče ovaj jedan momak plakati, taman se jadnik zaposlio, počeo graditi ekonomiju, malo ga ono što se kaže krenulo.
Kad će ovaj Banjalučanin onako na švedskom njemu
“Vidi ovoga... Šta plačeš? Pa nije smak svijeta. Nije niko umro. Vidi ga plače. Jesi li piččka ili si muško? Nisi piččka da plačeš”
Sat vremena kasnije zove ga šef na razgovor. Ode. Vraća se ljut “Yebo majku zemljak, jes vidio što je pizda, još plače ko pićka, još me prijavi šefu da sam ja njega ponižavo, još me šef izgrdi. Ma poslao sam ga u pizdu materinu... Al na našem. Da ima to na švedskom, poslao bi ga na švedskom. E jebla ih država i jezik, ne možeš nikog poslat ni u pizdu materinu”.

Njihove se psovke sastoje od “idi u pakao” “đavo te odnio” “vraže jedan” dok su dolaskom Balkanaca obogatili psovke sa “puši q-rac” i “kurcoglavi”.
Hahahahah pa isto... Slovenske izvorne, tako su nježne... Zato su naše preuzeli, i to jako dobro :D
0
Odgovori

Natrag na “Seks”