Ménage à trois
Re: Ménage à trois
Desice ti se kad bude sudjeno da ti se desi.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Pa ne moraju dotać' jedan drugog al'...
Prič'o meni momak u teretani u Splitu on i neki drugi momak ne znam šta mu je bio upoznali djevojku i završilii u sobi svo troje.
Elem.
Kaže on tog drugog momka jahala a on bio zguza i on svršio po guzi i ledjima te otiš'o do wc-a i vrati se a taj drugi joj liže guzu
Prič'o meni momak u teretani u Splitu on i neki drugi momak ne znam šta mu je bio upoznali djevojku i završilii u sobi svo troje.
Elem.
Kaže on tog drugog momka jahala a on bio zguza i on svršio po guzi i ledjima te otiš'o do wc-a i vrati se a taj drugi joj liže guzu
6
3
2
1
2
1
E svakakve bolestiROOT je napisao/la: ↑05 apr 2021, 22:02 Pa ne moraju dotać' jedan drugog al'...
Elem.
Kaže on tog drugog momka jahala a on bio zguza i on svršio po guzi i ledjima te otiš'o do wc-a i vrati se a taj drugi joj liže guzu![]()
1
1
A šta bi rek'o na ovo evo u kratkim crtama priča lik u teretani ima nas 20.
Kaže u Italiji bili on i još neki i negdje pred zoru pokupe žensku pored puta te je odvedu na plažu.
Pa kaže:
"I tako stoji ona se naguzila a ja udaram s ledja a sve k'o osjetim nešto me po nozi dira,ja rukom dole kad ono qrac."
"I šta ste uradili?- pita ovaj jedan čovjek.
"Pa ništa kaže ,platili smo..."
3
3
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6694
Znaci, ipak ona dva King Size kreveta nisu bila slucajna u kuci iz snova.
Za one koji se predomisle, vucji miris dresiranih zvijeri je nuzna garancija da dobrovoljno uzivaju u gostomprimstvu i zajednickim fantazijama.
Za one koji se predomisle, vucji miris dresiranih zvijeri je nuzna garancija da dobrovoljno uzivaju u gostomprimstvu i zajednickim fantazijama.
0
Kako se pise "Ti si idiot"?
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6694
Seks u troje mi zvuči plaho seljački
Šalim se malo....ali više mi se sviđa tako....
Koristio bih i koitus, kunilingis, u slučaju naziva dotičnih tema...
1
1
Mujo,Haso i Suljo nabacili 3 kurve, pa svi otisli na grupnjak.
Pogase oni svetla, i pocnu...
Prodje tako 30 min., a Mujo pocne da urla:
- "PALITE SVJETLA, PALITE SVJETLA".
Pitaju ga: - "Sta ti je, sta se deres?"
A on ce: - "Ma dajte da se malo bolje organizujemo, jer vec 3. put pusim!
3
3
Nije to bolest.Atomic je napisao/la: ↑05 apr 2021, 22:04E svakakve bolestiROOT je napisao/la: ↑05 apr 2021, 22:02 Pa ne moraju dotać' jedan drugog al'...
Elem.
Kaže on tog drugog momka jahala a on bio zguza i on svršio po guzi i ledjima te otiš'o do wc-a i vrati se a taj drugi joj liže guzu![]()
![]()
Nego nepažnja.
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Sredinu si izgubio…Atomic je napisao/la: ↑05 apr 2021, 23:06 Mujo,Haso i Suljo nabacili 3 kurve, pa svi otisli na grupnjak.
I nisu bile tri kurve, nego su otisli u svingerski klub.
Poslije prvog puta, upali se svjetlo, svi sretni samo Mujo nezadovoljan.
Ugasise se svjetla drugi put, prodje pola sata zacinjenih uzdasima, jecajima i krikovima…opet se popalise svjetla u kuci bluda, Mujo sav sjeban, gleda ispred sebe kao da je u transu ili deliriju.
Treci put…Mujo vidno malaksao zapomaze da vec treci put pusi qurzc istom obdarenom crncu.
0
Kako se pise "Ti si idiot"?
Aha, znači tako bilo.
Ti bio?
Ti bio?
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem