Latentna sklonost suprotnom spolu.
Re: Latentna sklonost suprotnom spolu.
..pa kad ti se svidja mek se vrati naslov..ne sicam se u povjesti foruma da se ovo nekom napravilo..
0
Prvi put si na normalnom forumu.
5
4
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
..povjest će to prosuditi ..storm napisa si il pristani il se briše tema..kazem brisi
0
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Pa ne znamo tko što nosi u sebi...
Ja mislim da u nekom postotku svi to imamo...
Gdje prevlada, kad tad osoba onda skuzi da je gay
Ovo mi je zbilja smiješno, žene zbog tih rituala, svrstati odmah u gay ili bi sfere...
1
1
Jesi li kad predložio gospodi da imate sex u 3. 2+1laga-nini je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:59 ..možda se varam ok da ublažim naslov onda bisexualke...evo i moja kaže da će se uvik rađe okrenut na cesti za zgodnom ženom nego za muškarcem..sumnjivo je to meni...gledaš na filmovima valjaju se skupa po krevetima kao normalno je to...ma nemoj..ja nebi moga tri metra spavat blizu muška...pa ti telefonski razgovori beskonačni..zajednički šopinzi ko fol pogledaj kako mi stoji ovo ono ko zna što se dešava u tim kabinama...pa ono ljubickanje ej vidili se dan prije..što mislite..![]()
1
1
Tema, naslov... Ja sam odgovoran za nivo foruma, i ako si mislio da teme gdje bacis tezu, kako su sve žene u biti prikrivene lezbijke, ostane bez intervencije, u krivu si.
Ne na ovom forumu.
Tome služi moderacija inače.
A nije ti slovo teksta obrisano... Mi ćemo te argumentima.
0
Na ovoj si temi vec se sprdao sa necijim mogucim prelaskom na odredjenu religiju i sa necijom mogucom seksualnom orijentacijom.
Ja opet kazem, na ovom forumu nece biti sprdanja sa takvim stvarima. Moze malo sale na taj nacin, ali mora se I prestati na vrijeme.
Tema ostaje takva kakva jeste, uvodni post je katastrofa, al' eto.
Vrati se normalnoj raspravi.
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
..haha ovu temu sam samo prepisa s drugog foruma moju naravno..i jedna gdja s tog foruma mi je poslala ponudu...CocoMa je napisao/la: ↑18 okt 2020, 21:15Jesi li kad predložio gospodi da imate sex u 3. 2+1laga-nini je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:59 ..možda se varam ok da ublažim naslov onda bisexualke...evo i moja kaže da će se uvik rađe okrenut na cesti za zgodnom ženom nego za muškarcem..sumnjivo je to meni...gledaš na filmovima valjaju se skupa po krevetima kao normalno je to...ma nemoj..ja nebi moga tri metra spavat blizu muška...pa ti telefonski razgovori beskonačni..zajednički šopinzi ko fol pogledaj kako mi stoji ovo ono ko zna što se dešava u tim kabinama...pa ono ljubickanje ej vidili se dan prije..što mislite..![]()
![]()
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27203
Meni su neki muskarci izmedju sebe zanimljivi kad popiju I pocnu se tapsati, grliti, ljubiti. Brate volim te, ti si moj frend foreva. Sve blockade popuste I lazna I pretjerana muskost smeksa. Tu se tacno vidi latentna opcinjenost.
Kod zena je opet u dodirivanju vise povjerenja nego u komunikaciji.
Sve u svemu, to je prirodno istospolno natjecanje.
2
1
1
1
Zadnja izmjena: Heidi, dana/u 18 okt 2020, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
..ovo vise nije moja tema..to mi dodje ko izjednjacavanje “krivnje”...jbt ni skuzili niste da je ovo mozda vise tribalo ic u humor nego sex dvojio sam...eh bosno ponosna

1
1
UpravoHeidi je napisao/la: ↑18 okt 2020, 21:19 Meni su neki muskarci izmedju sebe zanimljivi kad popiju I pocnu se tapsati, grliti, ljubiti. Brate volim te, ti si moj frend foreva. Sve blockade popuste I lazna I pretjerana muskost smeksa. Tu se tacno vidi latentna opcinjenost.
Baš sam tu paralelu uzeo... Žene su samo manje zakocene u konverzaciji, sklonije i neverbalnoj u vidu zagrljaj /poljubac prilikom susreta...
Što je kod muškaraca ipak u većini slučajeva rijetkost...
1
1