zene obrnuse ozbiljnu lovu sa slikama stopala. ja da sam zensko ne bi uopste razmisljo, odmah bi napravio only fans i pustio stopala u opticaj
Stopala
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31168
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31168
Re: Stopala
nemoj @Heidi da spamujes ovu svetu temu. pored toliko neozbiljnih tema na forumu ti ovdje nasla da se zajebavas 
2
1
1
1
1811
Re: Stopala
Joj ljudovi i zene, ne volim vidjeti nozne prste niti nokte na nogama, bez obzira da li su njegovani ili kandzasti. Jednostavno me nesto stegne u prsima, najezim se sva, dobijem grozan nelagodan osjecaj. Odmah okrecem glavu negdje drugo. Brrrrrrr. Znam da je do mene i da to nije normalna reakcija, ali eto.
Licno, na nogama uvijek lakiram nokte u crveno. Nekako mi to najljepse/najpodnosljivije za pogledati.
Ova damirova zadnja, ima lijepu boju laka. Ali, ja bih joj ono prstenje poskidala i one lance sa nogu. Mnoge zenske nose te lance, a veze nemaju sta oni predstavljaju i zasto su se nosili originalno. Elem, boja lijepa. Ali, ali ...brrrr oblik prstiju brrrrr.....colondrikavi, kao kandze od neke velike pticurine....pa jos prsten. Brrrrrrrrrrr.
Licno, na nogama uvijek lakiram nokte u crveno. Nekako mi to najljepse/najpodnosljivije za pogledati.
Ova damirova zadnja, ima lijepu boju laka. Ali, ja bih joj ono prstenje poskidala i one lance sa nogu. Mnoge zenske nose te lance, a veze nemaju sta oni predstavljaju i zasto su se nosili originalno. Elem, boja lijepa. Ali, ali ...brrrr oblik prstiju brrrrr.....colondrikavi, kao kandze od neke velike pticurine....pa jos prsten. Brrrrrrrrrrr.
1
1
1

1