Anonimno. Žene, pitanje za vas od muškarca koji je u braku bez seksa, a kojemu je seks bitna stvar (i zadovoljština) u životu. Priča je ovakva. U braku sam koji sad već traje 8 godina i u kojem je najbolja stvar koja se dogodila jest kćer od 7 godina. Ipak, zbog problema (financijskih) u kojima smo supruga i ja bili godinama, kod nje se uslijed te borbe za preživljavanjem izgubio žar za spolnim odnosom. Iako sam ja napaljen kao što nisam bio ni za vrijeme puberteta, ona odbija ikakav vid takvog kontakta. Također, posljednje 3 godine ona spava u sobi s kćeri, a ja u drugoj uz njezino obrazloženje da se kćer boji sama spavati. Iako sam ja par puta prigovorio da to ne spavanje u zajedničkom krevetu dovodi do katastrofalnih posljedica po brak, ona je rekla da je to samo "privremeno" ...privremeno koje eto traje već sad 3 godine. Zadnji seks smo imali prije dvije godine, od tada nemamo nikakav spolni odnos te sam joj prije nekih pola godine u šali nadajući se da će se nešto promijeniti rekao da ću si naći ženu koja će me bar po tom pitanju zadovoljiti. Čak sam spominjao da je najbolje rješenje za naš odnos ako nema pomaka i rastava braka. Na to je ona poludila i rekla da rastava ne dolazi u obzir, a ako budem spavao s drugom, da ću kćer vidjeti svaki drugi vikend i da će mi maksimalno zagorčati život. S obzirom da ZNAM provjereno na sve moguće načine da s njezine strane ne postoji netko drugi koji je seksualno zadovoljava, ali i da također ne vidim što se može dogoditi da se naš seksualni odnos (koji ne postoji) poboljša, pitam vas... KAJ DA RADIM s obzirom na sve ovo što sam naveo? Ja svoju ženu i dalje volim, smatram je dobrom majkom mojoj kćeri.. ali taj SEKS i nedostatak istog...To me toliko ubija u pojam da bih najradije samo pokrenuo rastavu jer da ja cijeli svoj život dobivam nešto što volim na kapaljku ili uopće ne...to ne dolazi u obzir.
Sta bi vi uradili u ovom slucaju?
Kako pomoci napacenom bratu?