Ja sam ZA. Uvijek se može odabrati i drugačiji put, ne mora biti obavezno brak, može i zajednički život bez zvaničnih ceremonija. Pogotovo za one koji se plaše
bagra je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:09
moze, AKO lici naTe
kako se ta mila frendica zove, zlo zlo 2 ?
zlo i bagra bi bas pasalo ko samar budali
nase prvo dijete bi nazvali zlo i naopako 2
ime drugog djeteta bi njoj dopustio da bira
najvjerovatnije
možeš je naći pod nikom @Sarajka ..jest da joj nije nick nešto ali ima promijenit ga bitan je karakter
Čuvarkuća je napisao/la: ↑12 jan 2021, 18:05
Ja sam ZA. Uvijek se može odabrati i drugačiji put, ne mora biti obavezno brak, može i zajednički život bez zvaničnih ceremonija. Pogotovo za one koji se plaše
E to to ... to je za mene. Od zadnjeg braka me prpa od maticara tolika da ne smijem blizu opcine ni u tramvaju, izadjem stanicu ranije pa pjese zaobidjem opcinu i udjem na sljedecoj stanici ...
bagra je napisao/la: ↑12 jan 2021, 11:09
moze, AKO lici naTe
kako se ta mila frendica zove, zlo zlo 2 ?
zlo i bagra bi bas pasalo ko samar budali
nase prvo dijete bi nazvali zlo i naopako 2
ime drugog djeteta bi njoj dopustio da bira
najvjerovatnije
možeš je naći pod nikom @Sarajka ..jest da joj nije nick nešto ali ima promijenit ga bitan je karakter
zlo zlo je napisao/la: ↑12 jan 2021, 13:41
imam samo nju na prodaju.. naravno da je ko fina sada...a karakter se doradi u godinama braka, brzo od fine drage ženice dobiš ovo Put do zmije počinje od laneta
Istina ... ako neces da te ujede ne zeni se ... ili oguglaj na otrov ... (trebao bi biti onaj smajli sto se napije pa izvrne ... moderacija primjedba nema dovoljno alko-smajlija! )
zlo zlo je napisao/la: ↑14 jan 2021, 14:58
pandemija pandemija..pravit ćemo online svadbu a bračna noć jebiga možeš maske i doggie stlye ne mogu ja sve misliti za tebe
bitno da ne svisneš sama u izolaciji
... od pasa se toliko dobrih stvari moze nauciti ... vjernost, ljubav, paznja, suosjecajnost ... a mi naucili samo doggy style ...
pandemija pandemija..pravit ćemo online svadbu a bračna noć jebiga možeš maske i doggie stlye ne mogu ja sve misliti za tebe
... od pasa se toliko dobrih stvari moze nauciti ... vjernost, ljubav, paznja, suosjecajnost ... a mi naucili samo doggy style ...
E jest...
Ono kad nađeš curu, pa ti se sviđa, pa pričaš raji kako je fina, kako je super, kako se da sa njom pričati, kako je finu večeru spremila, kako dobru muziku sluša, kako lijepo pjeva.
U biti to nikome nije interesantno dok ne ispričaš kako se guzi.
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem