Prestanite gledati svaki moj postupak kao postupak moderatora. Isto bih napisao i da nisam moderator.
Najbolji ćevapi u BiH
Re: Umro bosanski kralj ćevapa, čuveni gazda Želje
Ja ne pricam ovo kao moderator, nego kao Zenicanin. 
Prestanite gledati svaki moj postupak kao postupak moderatora. Isto bih napisao i da nisam moderator.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
dok smo licili na neku familiju, znaci dvije tisucite godine, isli smo svake sedmice u zelju na cevape. sjecam se kad mi je stari bijo u zatvoru da nas je mama vodila u ilidzanku na ilidzi jer joj je bilo daleko da nas vodi do grada sama, i tu mi je bilo bolje bgm. kad godi vidim ilidzanku sjetim se tog perijoda
2
2
1811
Kad me vec vuces za jezik, niko ziv u BiH, ukljucujuci trgovacke putnike/komercijaliste i vozace koje poznajem i koje konsultujem kad putujem a koji znaju gastronomsku ponudu BiH i susjednih drzava k'o svoj dzep nece kad prica o cevapima staviti Zenicu na prvo mjesto. Osim mozda Zenicana i to s naglaskom na mozda 
1
1
Ne vucem ja nikoga za jezik.dmr je napisao/la: ↑23 sep 2020, 07:40 Kad me vec vuces za jezik, niko ziv u BiH, ukljucujuci trgovacke putnike/komercijaliste i vozace koje poznajem i koje konsultujem kad putujem a koji znaju gastronomsku ponudu BiH i susjednih drzava k'o svoj dzep nece kad prica o cevapima staviti Zenicu na prvo mjesto. Osim mozda Zenicana i to s naglaskom na mozda![]()
Svako ima svoje misljenje oko cevapa, I to je u redu. Mozemo o tome normalno raspravljati. I zezati se.
Medjutim, kad dovedes u pitanje moje iznosenje cinjenica oko zenickih cevabdzinica, I to tako sto pokusas da me ismijes, to nije u redu.
Mogao si fino pitati "Kako to da se moja Google informacija ne slaze sa tvojom informacijom oko cevabdzinica u 200 metara?" Ja bih ti normalno odgovorio.
Medjutim, ti to nisi uradio. Ako me hoces ismijati, onda cu biti ostriji. Poslije se vaditi da me nisi htio ismijati takodje nije u redu.
Incident je vec zaboravljen. Valjda smo naucili nesto iz njega.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
U pravu si, fini su tu nekad bili ćevapi.Hannibal je napisao/la: ↑23 sep 2020, 07:34 dok smo licili na neku familiju, znaci dvije tisucite godine, isli smo svake sedmice u zelju na cevape. sjecam se kad mi je stari bijo u zatvoru da nas je mama vodila u ilidzanku na ilidzi jer joj je bilo daleko da nas vodi do grada sama, i tu mi je bilo bolje bgm. kad godi vidim ilidzanku sjetim se tog perijoda
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Mnogo puta sam na Ilidzi bio u zadnjih nekoliko godina. Nikad ne vidjeh to mjesto. Sad znam, za naredni put. Hvala brt.Miss Y. je napisao/la: ↑23 sep 2020, 08:02U pravu si, fini su tu nekad bili ćevapi.Hannibal je napisao/la: ↑23 sep 2020, 07:34 dok smo licili na neku familiju, znaci dvije tisucite godine, isli smo svake sedmice u zelju na cevape. sjecam se kad mi je stari bijo u zatvoru da nas je mama vodila u ilidzanku na ilidzi jer joj je bilo daleko da nas vodi do grada sama, i tu mi je bilo bolje bgm. kad godi vidim ilidzanku sjetim se tog perijoda
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
... i sestro
0

Halali. Hvala stRo. :face
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
u tom dijelu grada ja idem kod Mujanica, ne znam je li to pogresno? 
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Pa ono kad sam pisao da sam nasao mrtvaca u bazenu nas dvojica se trkali.
A vecina radnji sa carsije sve iz moje mahale raja bila
A sestra mu isla sa mojom sestrom u razred aida
0
ALPHA ET OMEGA
Idana bila ko J Lo
1
1

Ja pojedem 7icu za doručak,ko tamo se, i moram još nešto pojesti dok ne pođem s posla...
0
Vuk dlaku mijenja,ćud nikada.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14376