Mada ja više volim one debeljuškaste, fino napunjene
Ovi su bili potanki

I malo kisele i toknuti mrvicu ulja.Iskra je napisao/la: ↑17 feb 2022, 23:00 Za ukusne, mekane i sočne palačinke potreban je dobar recept, odnosno dodavanje nekih tajnih sastojaka u onu, već klasičnu recepturu – brašno, jaja, šećer, aroma vanilije i mlijeko. Kako bi baš svaki put ispale savršene, u smjesu bi trebalo dodati malo praška za pecivo
![]()
Ja ih i pravim pola mlijeko pola.kisela. je li i u toj varijanti ide prasak? Ili samo kad je s običnom vodom?MunDzi je napisao/la: ↑18 feb 2022, 15:44I malo kisele i toknuti mrvicu ulja.Iskra je napisao/la: ↑17 feb 2022, 23:00 Za ukusne, mekane i sočne palačinke potreban je dobar recept, odnosno dodavanje nekih tajnih sastojaka u onu, već klasičnu recepturu – brašno, jaja, šećer, aroma vanilije i mlijeko. Kako bi baš svaki put ispale savršene, u smjesu bi trebalo dodati malo praška za pecivo
![]()
I dodaj fasirano meso
OdokaMunDzi je napisao/la: ↑18 feb 2022, 19:25![]()
ja nekad dodam a nekad ne. ne bude drasticne razlike.
mislim da je tajna u razmjeru kisele i vode.
da budem iskrena, nikad nisam mjerila, ja to dodajem svega pomalo i kad smjesu podignem kutljacom pa je pustim da iz kutljace iscuri natrag u posudu, po tom nekom padu/osjecaju znam kad je dobro.
Sta je cudno?Iskra je napisao/la: ↑17 feb 2022, 23:00 Za ukusne, mekane i sočne palačinke potreban je dobar recept, odnosno dodavanje nekih tajnih sastojaka u onu, već klasičnu recepturu – brašno, jaja, šećer, aroma vanilije i mlijeko. Kako bi baš svaki put ispale savršene, u smjesu bi trebalo dodati malo praška za pecivo
![]()
Skupo mi toUsername je napisao/la: ↑19 feb 2022, 10:11Sta je cudno?Iskra je napisao/la: ↑17 feb 2022, 23:00 Za ukusne, mekane i sočne palačinke potreban je dobar recept, odnosno dodavanje nekih tajnih sastojaka u onu, već klasičnu recepturu – brašno, jaja, šećer, aroma vanilije i mlijeko. Kako bi baš svaki put ispale savršene, u smjesu bi trebalo dodati malo praška za pecivo
![]()
Ubaci i jogurta