Ma neces samo vodos naslov Vol 5 na kraju..
A iako se desi vidjet cu premjestit cu na pravu temu, ne brini... imas ti sira, jaja sigurno spremnih... :haya
viewtopic.php?f=29&t=1003
1
Sto bona ne.priznas da smatras da su bam.zadate namirnice nigdje vezeCocoMa je napisao/la: ↑09 dec 2020, 09:55Ma neces samo vodos naslov Vol 5 na kraju..
A iako se desi vidjet cu premjestit cu na pravu temu, ne brini... imas ti sira, jaja sigurno spremnih... :hayaa mozda i sa petit keksom..

CocoMa je napisao/la: ↑09 dec 2020, 09:55Ma neces samo vodos naslov Vol 5 na kraju..
A iako se desi vidjet cu premjestit cu na pravu temu, ne brini... imas ti sira, jaja sigurno spremnih... :hayaa mozda i sa petit keksom..
2
Eto hidis, ja joj kazem.da su nam.namirnice mrakVeca je napisao/la: ↑09 dec 2020, 10:12CocoMa je napisao/la: ↑09 dec 2020, 09:55
...da ti uslikam 5-oro jaja sto imam i sira?...ako budem imala neku mezu sa jajima, bit' ce, tortu sa petitom vec imam
...od mene dosta!
![]()

Meni svaka namjernica je mrak..nikad se nisam ni jednoj protivila .. sve dok bude ucesnika u igri i sto vise fotos , to bolje za sve nas..

2

Pobjednice zadaju jela ili sastojke to kako one odluče..

Ovo je kljucno i za ucestvovanje.