Vidi na gugletu zna biti foldera po aplikacijama, npr viber fejsbuk ovo ono, malo pročačkaj.
Što se tiče izvoza, misliš s mobilnog d aprebaciš na gugl ili kontra?
Koji smartphone odabrati?
Re: Koji smartphone odabrati?
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Imaš u library foldere
A kad klikneš na account imaš backup provjeri jel kompletirano
A kad klikneš na account imaš backup provjeri jel kompletirano
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- radostan dan
- Etablirani član
- Reactions: 6181
kontra, sa gugla na novi telefon, mislim da ću u ponedeljak naručiti novi...
i dalje ostaje sumnja da nisu sve slike na guglu...mada one što se tiču majke jesu, fale čini mi se neke moje sa ljetovanja 2019. i ove sa vibera što sam primio.
al dobro, kako je moglo biti, zadovoljan sam.
no, ipak cu za svaki slučaj probati naći displej za xperiu ili polovnu xperiu.
0
Sa gugleta jednostavno skineš slike na komp ili se s novim uređajem prijaviš na isti akaunt i skineš, jednostavno.
Hajd u ponedeljak vidim s ovim komšijom što se bavi opravkama teljefona, pa ti javim.
Hajd u ponedeljak vidim s ovim komšijom što se bavi opravkama teljefona, pa ti javim.
0
Ja imam neke bitne fotografije na Google drive, I uvijek imam onda pristup, neovisno o svemu...radostan dan je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:30vodeći se sistemom uzaludnih pokušaja i izmoravanja protivnika (u narodu poznatom kao - ne Hebe lijep nego uporan), uspio sam individualno und samostalno da nađem slike na gugl disku.
prije nego nastavim i neupitno zaserem trenutni i slučajni uspjeh, dva pitanja:
1.gdje i kako da izvezem slike
2.skontao sam da mi nema slika koje sam primio putem vibera
šta činiti, u nastavku tri upitnika
A jest ono... Google photo je čudo, kojeg nismo nekad ni svjesni. Ja sam tamo našao dosta stvari, za koje sam mislio da su izgubljene...
Slikaj mi taj mob i tip modela
0