vozis li je jos
POMOĆ PRI KUPOVINI AUTOMOBILA
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
Re: POMOĆ PRI KUPOVINI AUTOMOBILA
Ne.
Promijenio sam je prije 5 godina.
Promijenio sam je prije 5 godina.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- hani_jong_un
- Pjur seks

Mislim da sam negdje već pisao na ovom podforumu o iskustvima sa autima koje sam posjedovao ali evo ukratko:
Mrak od auta. I danas se okrećem za njima. Imao sam samo problem sa DPF-filterom (senzori su bili u pitanju) i generatorom. I naravno kočnice sam morao mijenjati, auto je tad bio 7 godina i prešao poprilično.
Ali brz, jak, stabilan i udoban. U klasi sa BMW i Mercedesom.
2
2
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Ali limarija krs.
Izadjes na autoput i samo cekas kad ce hauba da odleti koliko se trese.
2
2
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
- hani_jong_un
- Pjur seks

Imamo li ovdje uopste Honda salon, ovlasteni servis i to?
i Mitsubishi? Mazda ima, Toyota je bila u Tuzli i bankrotirala
... gazda se zaljubio
... sad ima u Sa i Bn mescini
Znaci u TK od premium brendova Audi i Mercedes, Porsche, ... i Skoda i VW

Znaci u TK od premium brendova Audi i Mercedes, Porsche, ... i Skoda i VW
0
To onda imaš problema sa disbalansom ili podvozjem.
Ja sam po uskom putu na krivinama išao 140 na sat i preticao Volvoe i teretnjake a da auto nije nigdje nije zatrzalo. I to po kiši.
Ovo nije jedini Hondin model koji sam vozio. Rođak je imao Civica iz 1990-e. Ja sam je na krivudavom putu gonio kao vrag grešnu dušu, da mi drugi rođak sa Golfom dvojkom i motorom s jačom kubikažom nije mogao ništa.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Honda nije baš mnogo zastupljena u cijeloj BiH baš kao ni Subaru.
A odlična auta. Izabrao bi ih prije nego bilo koje europsko auto (osim Mercedesa i Volvoa).
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Nemam pojma sta je bilo znam da me mnogo iritiraloOmmadawn je napisao/la: ↑31 jul 2021, 19:35 To onda imaš problema sa disbalansom ili podvozjem.
Ja sam po uskom putu na krivinama išao 140 na sat i preticao Volvoe i teretnjake a da auto nije nigdje nije zatrzalo. I to po kiši.
Ovo nije jedini Hondin model koji sam vozio. Rođak je imao Civica iz 1990-e. Ja sam je na krivudavom putu gonio kao vrag grešnu dušu, da mi drugi rođak sa Golfom dvojkom i motorom s jačom kubikažom nije mogao ništa.
vozila u servis kazu to je normalno. Mislim se sama gde ce biti normalno, gledam kad cu ostati bez haube al' hajd. Na forumima sam citala da je to bio common problem za taj model (accord 2019).
Sto se tice udobnosti i jacine super sve, jedino sto su mu senzori znali podivljati s vremena na vreme, al' i to kontam tek izasao, novi model sredice.
E, kad je umro na autoputu nije mi bilo svejedno, opet u servis, testirali sve, kazu ne pokazuje nikakve problem. Tad sam ga se resila.
Bezi, jos glavu izgubiti radi kante.
0
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
Modeli u Americi (i Kanadi) i modeli u Europi nisu isti.toxic je napisao/la: ↑31 jul 2021, 19:57Nemam pojma sta je bilo znam da me mnogo iritiraloOmmadawn je napisao/la: ↑31 jul 2021, 19:35 To onda imaš problema sa disbalansom ili podvozjem.
vozila u servis kazu to je normalno. Mislim se sama gde ce biti normalno, gledam kad cu ostati bez haube al' hajd. Na forumima sam citala da je to bio common problem za taj model (accord 2019).
Sto se tice udobnosti i jacine super sve, jedino sto su mu senzori znali podivljati s vremena na vreme, al' i to kontam tek izasao, novi model sredice.
E, kad je umro na autoputu nije mi bilo svejedno, opet u servis, testirali sve, kazu ne pokazuje nikakve problem. Tad sam ga se resila.
Bezi, jos glavu izgubiti radi kante.
Accord na europskom tržištu ne postoji od 2016 godine. Moj model je bio Honda Accord 2009, što je u Americi Acura TSX.
Fantastičan auto. Samo jaka konkurencija ga je ubila.
Veliš za senzore? Ja probao Audija A6, četiri godine star, pale mu se lampice svako malo kao da igram fliper.
Tražio od salona da srede to sve, inače ga ne kupujem. Nakon sedam dana me zove trgovac - nismo uspjeli riješiti problem ali smanjit ću cijenu za 20%.
Jaro, da je upola - neću.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Krš krševa
.. ali eto, ima nas mazohista pa kupujemo. Meni istice ugovor za ovu trenutnu za nesto manje od dvije godine. Pripremam teren za ovu, pa cemo vidjet
Manje forumanja i rezultati ne izostaju

Manje forumanja i rezultati ne izostaju
3
1
2
2
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
ima u Banovićima BMW ovlašteni, ne širite dezinformacije.....ja sve završim kad sam u Bosni
4
1
2
1
2
1
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029