ih pa on bi da se voza moĆno a za 500 Maraka
e nemere
i ja bih tako da ima
ih pa on bi da se voza moĆno a za 500 Maraka
1
Ne znam care.Max je napisao/la: ↑16 aug 2021, 15:39znaš li koji je mjenjač, CVT, Easytronic ili klasika AT?Ommadawn je napisao/la: ↑14 aug 2021, 06:23 Dobra većina ljudi koje znam da posjeduju Toyote su prezadovoljni tim autima.
Neki dan išli na službeni put i ja sam vozio Kia Niro, hybridni.
Prilično udoban auto, baš ekstra a dodatno što je i automatic. Sjedišta dobra, komfort…
Eh u preticanju je malo bezveze. Stisnem kick-down i slijedi čekanje.
Znate one situacije kad mi agnostici odjednom počnemo vjerovati u Boga? Eh to.
Moliš se Bogu da ne uletiš u makaze.
Jer odgovor od motora pri kick-downu je “Ee jah, izvini, šta s’ ono ti treb’o ja i zaboravio? Ah da, da pretekneš brzo. Evo”. I onda slijedi ubrzanje.
Tako da moraš planirati unaprijed preticanje.
Koliko god da gotivim automatik pogotovo u gradskoj vožnji, toliko baš volim i manuelni, jer nekako imam osjećaj da imam veću kontrolu nad autom.
Mislio sam da je CVT, jer oni hoće takoOmmadawn je napisao/la: ↑16 aug 2021, 15:53Ne znam care.
Auto je službeno i nalazi se u floti auta koja imamo na raspolaganju za ovakve zadatke.
Šuti dobro je, prije su nam znali dodijeliti Škodu Rapid dizel. Teraviju otklanjaš dok nabiješ do 100.
Ali ja postadoh haver sa likom koji je odgovoran za ta auta pa mi sad sredi nešto bolje.
Joj znaš koje je sranje da izvineš dok prešalta. Pa onda nekad ide u manjoj brzini ako je prebacio dok sam išao uzbrdo, pa onda izađem na ravno i nikada da prešalta u veću svejedno koliko ja davao gasa.Max je napisao/la: ↑16 aug 2021, 15:59Mislio sam da je CVT, jer oni hoće takoOmmadawn je napisao/la: ↑16 aug 2021, 15:53
Ne znam care.
Auto je službeno i nalazi se u floti auta koja imamo na raspolaganju za ovakve zadatke.
Šuti dobro je, prije su nam znali dodijeliti Škodu Rapid dizel. Teraviju otklanjaš dok nabiješ do 100.
Ali ja postadoh haver sa likom koji je odgovoran za ta auta pa mi sad sredi nešto bolje.
ali avaj evo šta kaže net
The Niro comes standard with a 1.6-liter four-cylinder engine and an electric motor. They produce a combined 139 horsepower. The Niro doesn't have a continuously variable automatic transmission, which is common in many hybrids. Instead, a dual-clutch six-speed automatic transmission is standard.
onda su ga nekako uparili da slabije šalta zbog jačeg okretnog mometa struje, da ne polomi sve živo u njemu...

Meni sestra od žene nikad nije htjela posudit... Doduše, ja sam tražio cijelu, ne pola.

Ima ima, samo treba znat narkomana il kockara sa dobrim autom.

1
Francuze bih zaobisao imaju probleme sa ad blue pumpom u rezervoaru, cijena da te Bog sacuva

a i to su mlada kola, sta god da uzme nece mu pravit probleme

obožavam citroen, ali se nikad nisam usudio dati novce na njega...