Iskra je napisao/la: ↑21 dec 2020, 19:09
@Nice try
Kakvo je stanje kod tebe?
Danas već drugi dan bez temperature, prisutan kašalj, ne jak više kao nadrazaj. Slabost i dalje prisutna i jaka pospanost. Šta je ovo ovako, ne znam da li je iko imao ovaj simptom. Stalno bih mogla spavati. Ja koja inače skoro i ne spavam.
Uglavnom osjećam se mnogo bolje u odnosu na prošlu sedmicu.
@Nice try
Danas već drugi dan bez temperature, prisutan kašalj, ne jak više kao nadrazaj. Slabost i dalje prisutna i jaka pospanost. Šta je ovo ovako, ne znam da li je iko imao ovaj simptom. Stalno bih mogla spavati. Ja koja inače skoro i ne spavam.
Mene još uvijek drži ta slabost, a mali je prespavao mislim cijeli mjesec...
Bitno je da se osjećaš bolje
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
@Nice try
Bit ce to.jos bolje abd. Samo se naoruzaj strpljenjem..
Moja mama se veatila na posao 35 dana nakon negativnog nalaza, a upravo radi tog umora. Odlicno je podnujela virus ali postinfektivni period je slomio.
Iskra je napisao/la: ↑22 dec 2020, 19:24
Kako je moje Dince?
@Dina
Bolje, hvala Bogu
Još uvijek me uhvati ponekad kriza sa disanjem, puno blaža nego prije....ali, više ne paničim, nego legnem pa mi se desi da zaspim kada popusti... Tako sam i danas
Nego, postoji li i teoretska šansa da budem zarazna i nakon nepunih šest sedmica?!
3
12
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Iskra je napisao/la: ↑22 dec 2020, 19:24
Kako je moje Dince?
@Dina
Bolje, hvala Bogu
Još uvijek me uhvati ponekad kriza sa disanjem, puno blaža nego prije....ali, više ne paničim, nego legnem pa mi se desi da zaspim kada popusti... Tako sam i danas
Nego, postoji li i teoretska šansa da budem zarazna i nakon nepunih šest sedmica?!
Zaraznost se smanjuje kako odmicu dani od.pojave prvih simptoma. Citala sam da nije zabiljezen niti jedan slucaj izolovanja virusa iz nosa i usta nakon 14 dana od obolijevanja.