Kućna smetala - naši ljubimci
Re: Kućna smetala - naši ljubimci

4
4
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

vidis dobro, bas kasni za njima i muce ga ociuvijek_kontra je napisao/la: ↑30 okt 2020, 10:34 Prelijepi su.
Moj savjet je da macicu na drugoj slici desno oko (ustvari oba) brisete toplim zelenim cajom il cajom od kamilice. Par puta dnevno. A mozda samo ja ne vidim dobro.
Super ste. Bas su imali srecu.![]()
zvao je co'jek veterinara pa mu je to predlozio, napreduje ono malo
ljubim, hvala ti
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Sjatko malo. Zato mu se i desava to. Bice to oki, samo treba redovno cistit i ako dozvoli, bar minut drzati na oku. Dobro je pa ste vidjeli jer tu najvise bakterija se namnozi ako se ne cisti. Bice on oki.
Ako bude trebalo, mogu ti ja sta poslat odavde. Ima i papica za tako male, sto trebaju vise paznje i svega.
Ako bude trebalo, mogu ti ja sta poslat odavde. Ima i papica za tako male, sto trebaju vise paznje i svega.
1
1
- uvijek_kontra
- Etablirani član

gospodin blentavi. Obicno se vuce ko prebijena macka po kuci i onda u ponoc pocne trcati kao mahnit.
3
3
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Ali vidi mu face.. koji pogled.
Macke, sta drugo reci.
Ova moja svako malo promjeni mjesto spavanja. Trenutno joj je trend da spava u kupatilu. I ja je stalno nosim na njeno mjesto tj. jedno od njih
jer mi bude zao i jutros imam sta vidit, ja se budim, ona na mojoj ljevoj ruci spava.
Sto si nosila, nosila si.
Macke, sta drugo reci.
Ova moja svako malo promjeni mjesto spavanja. Trenutno joj je trend da spava u kupatilu. I ja je stalno nosim na njeno mjesto tj. jedno od njih
1
1
Ma mace su meni
Ja sam pokusao da ga naviknem na svoje mjesto, medjutim nista od toga. Ili spava pored mojih nogu ili ako ostane bilo sta od garderobe na krevetu ili ako malac ostavi nesto na podu tu ces ga naci da spava. Jednom se nismo skroz raspakovali i kofer stajao na podu pored kreveta. Ja ustanem on spava u koferu na nasim stvarima. ma blentav macak skroz.
Ja sam pokusao da ga naviknem na svoje mjesto, medjutim nista od toga. Ili spava pored mojih nogu ili ako ostane bilo sta od garderobe na krevetu ili ako malac ostavi nesto na podu tu ces ga naci da spava. Jednom se nismo skroz raspakovali i kofer stajao na podu pored kreveta. Ja ustanem on spava u koferu na nasim stvarima. ma blentav macak skroz.
1
1
Until I die!
Until I die!
@uvijek_kontra tvoj mi je cuko med.
Volim cuke
Volim cuke
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:face
2
1
1
1
Until I die!
Until I die!
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Da je vidis u zivo.
Ista situacija.Arslan_11 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 11:13 Ma mace su meni![]()
A kad tata dodje kuci, obavezno spava na njegovom koferu... mislim, vidi se jer redovno ostri noktice.
Macke su to. One odredjuju.
1
1
Kako je ova blentica slatkauvijek_kontra je napisao/la: ↑27 okt 2020, 06:53 Evo, malo pred kraj kad joj kazem "pejt kregat mamo", idi ruzi mamu.
![]()
![]()
Tačno svi psi polude nakon kupanja
1
1
"Treba otimati radost danima što bježe".
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

- Reactions: 483
Imao sam dvije mačke, nakon smrti mog Žuleta ostala je njegova žena
tj Mrkuša... nažalost iako je preko godinu dana kod mene još je nisam ni pomazio ni pomilkio...divlja je i u avliji bude samo kad ogladni i ponekad malo odspava... no unatoč svemu draga mi je pa evo foto.

7
6
1
1
I expect nothing and I'm still let down.
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Jimmy, jako je lijepa. 
Mozda ima lose iskustvo pa se boji.
Evo moj bosanac, before/after. Najprije do mene da ga pomazim, a sekundu kasnije..
Mozda ima lose iskustvo pa se boji.
Evo moj bosanac, before/after. Najprije do mene da ga pomazim, a sekundu kasnije..
7
5
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Kad vidi da uzimam cesalj. 
Nesto nevjerovatno.
Spava sad, dusa moja. Sve kontam kakav li je zivot imao prije nas i zna li, koliko je voljen.
Nesto nevjerovatno.
Spava sad, dusa moja. Sve kontam kakav li je zivot imao prije nas i zna li, koliko je voljen.
7
6
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.