Sportsko Ribolovno Društvo Jednog Lica SRDJL
Sportsko Ribolovno Društvo Jednog Lica SRDJL
samo da otvorim temu dok mi je naumpalo...
Kada stignem ćemo malo detaljnije pisati na ovu temu, kao i koju fotku metnuti...
Kada stignem ćemo malo detaljnije pisati na ovu temu, kao i koju fotku metnuti...
0
I say what I think, I think what I say
Re: Sportsko Ribolovno Društvo Jednog Lica SRDJL
Ček da skontam kako blog tu ubaciti... Ali piši, pa ću prebaciti...mad_max_ba je napisao/la: ↑23 jul 2020, 13:59 samo da otvorim temu dok mi je naumpalo...
I...
Ima'l ribe?
0
tamam sam danas konto kada s poslastorm je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:17Ček da skontam kako blog tu ubaciti... Ali piši, pa ću prebaciti...mad_max_ba je napisao/la: ↑23 jul 2020, 13:59 samo da otvorim temu dok mi je naumpalo...
I...
Ima'l ribe?![]()
prc evo je pada...
0
odoh ipak
ufatih dva komada da se zemlja trese....
(ne znam da je mogla manja riba na kuku haj jednom, reko bi čovjek slučajnost, ali dva puta)
ufatih dva komada da se zemlja trese....
(ne znam da je mogla manja riba na kuku haj jednom, reko bi čovjek slučajnost, ali dva puta)
0
Treba li ti ribocuvar? Ne svidja mi se vise u mom drustvu. Ne placa se, nego imam postotak od dozvola. Ako ces dati platu, tu sam. :mrgreen:
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Bjezim i od svog jer me utusi

0
:ha
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Je li tačno da ribare ne treba pitati :"Gdje ćeš ?"

0
Nije da ne treba, nego nema smisla... Hoće slagati, ko i za veličinu ribe
0
0
Pa vidi
ribara pitati gdje ćeš i svaki odgovor koji ti kaže on fakat planira biti tu...
Nisam jednom konto na jedno mjesto onda te samo okrene i odeš na drugo, da li zbog visine vode, da li zbog toga što ti neko kaže da negdje drugo radi, ili jednostavno zbog sujevjerja :ha
0
vjeruj mi, da ovakvih nema gdje ja fatam, ovde sam npr, do koljena u vodi na polici...

nema ženska zglave
0