Dobro, nama malo jezivo izgleda ovo, ali to je njihov način sahrane i inače.
Najgore što se kod njih ne nazire, kako zaustaviti.
Svijet obilaze dramatične scene iz Indije: Masovno kremiraju žrtve, država je u kolapsu
Re: Svijet obilaze dramatične scene iz Indije: Masovno kremiraju žrtve, država je u kolapsu
Zakasnili su sa mnogim stvarima. I onda tu dodaš društvene faktore, i dobiješ ovo.
Najgore je što niko neće ni uraditi ozbiljnu studiju poslije, a za indijsko društvo će to biti ključno.
Kina bi, recimo, bila u sličnoj situaciji, ali oni su uradili značajne promjene društva.
Najgore je što niko neće ni uraditi ozbiljnu studiju poslije, a za indijsko društvo će to biti ključno.
Kina bi, recimo, bila u sličnoj situaciji, ali oni su uradili značajne promjene društva.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Re: Svijet obilaze dramatične scene iz Indije: Masovno kremiraju žrtve, država je u kolapsu
Sasvim drugo društvo.Socrates je napisao/la: ↑28 apr 2021, 19:42 Zakasnili su sa mnogim stvarima. I onda tu dodaš društvene faktore, i dobiješ ovo.
Komunistički state of mind, kad kaže zakljucaj zgradu, to je kraj diskusije.
Gledao sam neki prilog, dokumentarac lani..
Kombi doveze namirnice, u točnom rasporedu izlaze iz zgrade, preuzimaju svoj paket, u rasporedu da se ne mogu sresti. Kad završe, zgrada se zaključa.
To možeš jedino još u sjevernoj Koreji izvesti...
Doduše oni i bez paketa mogu :face
1
1
Južna Koreja je kapitalistička pa su i oni uspjeli kontrolirati ovu situaciju.
Mi smo dobro stajali dugo. Novi Zeland isto. Ima valjda još.
Indija mora raščistiti sa mnogim problemima. Housing, infrastruktura, diskriminacija svake vrste u primjenjivanju različitih državnih programa, itd.
Indija mora raščistiti sa mnogim problemima. Housing, infrastruktura, diskriminacija svake vrste u primjenjivanju različitih državnih programa, itd.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Tu bi se moglo secirati strategije zemalja pojedinačno...Socrates je napisao/la: ↑28 apr 2021, 19:50 Južna Koreja je kapitalistička pa su i oni uspjeli kontrolirati ovu situaciju.
Južna Koreja je prirodno zaštićena morem okolo, a prema gore je ionako hermeticka granica. Mislim zaštićena od fluktuacije ljudi.
Vi isto, zatvorite amere i dobro ste, Novi Zeland pogotovo...
Europa je dobila po nosu taj režim bez granica.
Opet u Europi mediteranci zbog specifike, druženja, grljenja, prisnosti, mnogo gore prošli od skandinavaca... Sjetim se Italije i Španjolske, užas tada bio.
Plasio sam se i za afriku, e sad ili nema informacija, ili je neki drugo catch... Vrlo vjerojatno ono prvo.
1
1