Da ne bude zabune oko ovoga gore, stvarno postoje dvije takve grupacije u Srbiji, baš pod takvim imenima.
I mada neki to otpisuju kao satiru, postoji internet stranica gdje se okupljaju sve vrste i podvrste četnika, i na toj stranici se, recimo, otvoreno poziva na nasilje prema takozvanim Drugosrbijancima.
Ovo sam sve pročitao na radiosarajevo.ba.
HITNO OBRAĆANJE U 18 ČASOVA Vučić ponudio predlog rešenja za krizu na severu Kosova, Albanci odbili
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31200
Re: HITNO OBRAĆANJE U 18 ČASOVA Vučić ponudio predlog rešenja za krizu na severu Kosova, Albanci odbili
da sam srbin i ja bi bijo cetnik
0
1811
Re: HITNO OBRAĆANJE U 18 ČASOVA Vučić ponudio predlog rešenja za krizu na severu Kosova, Albanci odbili
Čitam na tw ovo oko drugo i prvosrbijanaca...Socrates je napisao/la: ↑20 sep 2021, 19:26 Da ne bude zabune oko ovoga gore, stvarno postoje dvije takve grupacije u Srbiji, baš pod takvim imenima.
I mada neki to otpisuju kao satiru, postoji internet stranica gdje se okupljaju sve vrste i podvrste četnika, i na toj stranici se, recimo, otvoreno poziva na nasilje prema takozvanim Drugosrbijancima.
Ovo sam sve pročitao na radiosarajevo.ba.
Bome nije satira, antagonizam je strašan u društvu.
0