Ostali su oni i jednako loši ili još gori od njih. Ovi su fakat odron, ali pomisao da je alternativa stara dobra SDA fakat ostavlja bljutav okus
Protesti u Sarajevu zbog tramvajske nesreće
Re: Protesti u Sarajevu zbog tramvajske nesreće
Ne možeš glasati za mene, ne bavim se politikom, ti tvoji su ogadili politiku običnim ljudima
Ostali su oni i jednako loši ili još gori od njih. Ovi su fakat odron, ali pomisao da je alternativa stara dobra SDA fakat ostavlja bljutav okus

0
nema tu tvoji moji...izbor je ogranicen dečko. grah nam pada tako.
nikad nije kasno da se uključiš svakako ti je dobar kineski horoskop za ovu godinu
nikad nije kasno da se uključiš svakako ti je dobar kineski horoskop za ovu godinu
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

hvala, ali ne hvala
... Kandiduj se ti, ne sumnjam da su tvoji horoskopi išta lošiji, dapače 
1
1
Dosli su prije 8 godina na vlast, ali nisu sve vrijeme na vlasti, zaboravljas na koaliciju petak 13 i godinu dana da je u medjuvremenu opet imala SDA vlast, izgubio se kontinuitet, ovi blokirali puno toga sto se krenulo.Miss Y. je napisao/la: ↑18 feb 2026, 11:08 meni je smjesno sto kad ljudi spominju SDA 30 godina, a odavno nije u vecini vlasti
od 2018 je bila sestorka onda od 2022 trojka pa je opozicija.
znaci realno se laički vec 8 godina nista haman ne pita koliko se predstavlja.
i onda kazu tramvaje nabavljao SDA itd. pa sto gospoda nisu sve obnovila nakon toga ako mogu bolje. u tom periodu taj tramvaj nije bilo star 30 već 20 godina itd
uostalom meni je suludo porediti vrijeme poslije rata i sad. kao sto je bukvalno svaka godina važna i trebala bi znaciti napredak, to bi znacilo da krivimo stranke od prije 15 god sto nismo imali Chat GPT a ustvari smo svi imali Motorolu plavu...na preklop. s antenom.
6 godina nije dovoljno da se rijesi sve ono sto je zanemareno u 30 godina. To sto je bilo tek poslije rata znaci da je bilo puno vise donacija i strane pomoci, ali gdje su te pare otisle i kako su iskoristene? Znamo dobro gdje, u privatne dzepove.
Ono sto je uradjeno, osjeti se ogroman napredak, iako nisu idealni i ima puno toga gdje moze bolje (recimo cestovna infrastruktura je zanemarena), nebo i zemlja su u odnosu na SDA.
Upravo se najveci napredak osjeti u javnom prevozu, uradjena nova pruga, evo radi se i pruga do Hrasnice o kojoj je SDa samo pricala ali nikad nisu krenuli u realizaciju, nabavljeno 20 ili koliko vec novih tramvaja, nije ih SDA nabavila vec trenutna vlada. Da je SDA ostala, jos uvijek bi se vozili samo u starim tramvajima i eventualno kojom donacijom gdje se neki grad rjesava svog smeca, i ovo povlacenje starih tramvaja bi znacilo da nema vise ni jedan da se moze koristiti.
U pravu si, u svakoj godini treba biti napredak, u tome i jeste problem sto smo 30 godina isli unazad, sad da dodju Svicarci na vlast ne mogu za 6 godina sve to rijesiti sto su ovi zasrali u 30 godina.
0
gospon moderatore divna je pruga i tramvaji s temua koji su stali cim je pao treci cenat snijega.
i molim ne kvotajte me, ne volim notifikacije tog tipa, osim ako ne svirate gitaru.
hvala
i molim ne kvotajte me, ne volim notifikacije tog tipa, osim ako ne svirate gitaru.
hvala
1
1

Tramvaji s temua,sta sve covjek nece procitati, znaci i ti po zadatku iz centrale.
Hocu da kvotam, sviram gitaru pa smijem.
0

0

Ni Austrija nije bajna.
A s druge strane naš mentalitet je jako teško promijeniti.
Mi još uvijek mislimo da smo bolji od drugih.
A s druge strane naš mentalitet je jako teško promijeniti.
Mi još uvijek mislimo da smo bolji od drugih.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Čuj šest godina nije dovoljno (dalje dodaj po želji).
Na to se može vaditi svaki političar, ne samo onaj koji je trenutno na vlasti. Koliko je dovoljno? Osamnaest decenija?
Eto, čitam, Ministarka Obrazovanja Kantona naredila školskim ustanovama da ne puštaju djecu na proteste, pa poslije, kad je njena naredba izašla u javnost, izdaje saopštenja da je ona najveći borac za slobodu izražavanja. How yes no.
Sve bolje od boljeg. Jel' joj šest godina nije bilo dovoljno da nauči da ne bude budaletina? Jel' onome ko je nju postavio na funkciju nije bilo dovoljno šest godina da nauči da sada mora da je smjeni? Isti dan? Juče?
Eto, čitam, Ministarka Obrazovanja Kantona naredila školskim ustanovama da ne puštaju djecu na proteste, pa poslije, kad je njena naredba izašla u javnost, izdaje saopštenja da je ona najveći borac za slobodu izražavanja. How yes no.
Sve bolje od boljeg. Jel' joj šest godina nije bilo dovoljno da nauči da ne bude budaletina? Jel' onome ko je nju postavio na funkciju nije bilo dovoljno šest godina da nauči da sada mora da je smjeni? Isti dan? Juče?
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4042
- Kontakt:
maloljetnici nemaju šta raditi na protestima ako nisu u pratnji roditelja ili nekog ko se brine za njih.
0

Ma nemoj. Ti ćeš određivati ko smije a ko ne smije na proteste. Sigurno nisu djeca od pet godina išla sama na proteste. Zna ona dobro zašto je izdala tu naredbu.
0
- Bobi
- Etablirani član

- Kontakt:
Ima zakon, ne odredjujem ja
. Hocete promjene onda makar krenite od poštivanja zakona...ha ja.
0

Koji zakon kaže da maloljetnici ne smiju na proteste? I namjerno ti to umotavaš u "maloljetnike", jer ti tako odgovara.
Ko kaže da maloljetnik od 15 godina, dakle srednjoškolac, ne može sam odlučiti da ide na proteste? Ti to tako zamislio, pa ne može, jel'?
Ko kaže da maloljetnik od 15 godina, dakle srednjoškolac, ne može sam odlučiti da ide na proteste? Ti to tako zamislio, pa ne može, jel'?
0
- Bobi
- Etablirani član

- Kontakt:
Sa 15 godina oni nisu samostalni i škole imaju pravo i dužnost nadzora u vremenu kad treba da budu u školi. Kad nisu tu su roditelji koji odgovaraju za njih. kAJ to nije jasno ?
0

Ma nemoj, nisu samostalni. Zakonski, mogu se složiti da imaju seksualne odnose, ali ne mogu odlučiti da li će ići na proteste. Odlučivaće ministrica to za njih. Iz kancelarije. Kad smiju a kad ne smiju.
Ne lupetaj bezveze.
I zašto je ona poslije bogati sama sebi skočila u usta, pa "nisam ja to, ja se borim za slobodu mišljenja"?
Ne lupetaj bezveze.
I zašto je ona poslije bogati sama sebi skočila u usta, pa "nisam ja to, ja se borim za slobodu mišljenja"?
0
- Bobi
- Etablirani član

- Kontakt:
Škole moraju biti politički neutralne i ne mogu dozvoliti da učenici idu na ovakve prosteste gdje se traže političke promjene i to za vrijeme nastave. Prvo treba poštpovat zakone 
0