Policajci u Priboju se veselili uz fašističke stihove u kojima se priželjkuje ponavljanje genocida

Prenosimo sa portala...
Odgovori
storm
Administrator
Reactions: 38060

Policajci u Priboju se veselili uz fašističke stihove u kojima se priželjkuje ponavljanje genocida

Post Postao/la storm »

slika
N. V.

Na Facebooku je objavljen videosnimak pripadnika Policijske uprave Priboj, koji se zajedno sa svojim starješinama vesele uz fašističke stihove pjesme koja govori o ubijanju Bošnjaka.

Kako piše Sandžakpress.rs, snimak je nastao u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju prilikom proslave Nove godine.

Oni navode kako se na snimku vide zamjenik načelnika Regionalnog centra granične policije prema Crnoj Gori Vidosav Avramović, oficir u Policijskoj upravi Priboj Marko Žujić, nekadašnji pomoćnik komandira Milojica Bjelović Mime te policajci Goran Šalipur, Vladan Janjušević, Dragan Zeković i još nekoliko pripadnika PU Priboj.

Veselili su se uz mnoge pjesme, a između ostalog pjevali su i pjesmu koja priželjkuje ponavljanje genocida u Srebrenici.

"Srebrenice tako si mi mila, Dabogda se tri put' ponovila

Oj Pazaru novi Vukovaru, Oj Sjenice nova Srebrenice

Oj Fatima đe su ti dimije,

u četnika oko Ledenika", glasi gnusni refren ove pjesme.

Osim toga, u pjesmi se veliča i Ratko Mladić, a pominju se i drugi zločini Srba tokom proteklih ratova.
0
Max
PRObehar
PRObehar
Reactions: 23349

Re: Policajci u Priboju se veselili uz fašističke stihove u kojima se priželjkuje ponavljanje genocida

Post Postao/la Max »

Kod početnika ništa novo
0
I say what I think, I think what I say
storm
Administrator

Re: Policajci u Priboju se veselili uz fašističke stihove u kojima se priželjkuje ponavljanje genocida

Post Postao/la storm »

Pala je neka kofol isprika... ali je strašno da toga ima u policiji...
mada, ja uvijek kažem...kad su mogli ono uraditi titovi pioniri, sam bog zna šta su ovi danas sposobni.
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17522

Post Postao/la Ommadawn »

Fašiste imaš i među redovima skandinavske policije a da ih nema na prostorima Balkana gdje smo se donedavno klali a da je katarza još uvijek samo riječ koju mnogi zapravo i ne znaju.

Je li mi nešto ovo čudno?
Nije.
Ko zna koliko ih je učestvovalo u pomaganju u slučaju Sjeverin.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Ommadawn je napisao/la: 03 jan 2022, 20:18 Fašiste imaš i među redovima skandinavske policije a da ih nema na prostorima Balkana gdje smo se donedavno klali a da je katarza još uvijek samo riječ koju mnogi zapravo i ne znaju.

Nije.
Ima svuda.
Mene je ovdje znao slovenski murijak driblati...
Kako meki ć, a tu si rođen?
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17522

Post Postao/la Ommadawn »

storm je napisao/la: 03 jan 2022, 21:35
Ommadawn je napisao/la: 03 jan 2022, 20:18 Fašiste imaš i među redovima skandinavske policije a da ih nema na prostorima Balkana gdje smo se donedavno klali a da je katarza još uvijek samo riječ koju mnogi zapravo i ne znaju.

Nije.
Ima svuda.
Mene je ovdje znao slovenski murijak driblati...
Kako meki ć, a tu si rođen?
Kae meni “Nije svaki švedski državljanin isti, ipak tu ima malo razlike”.
A na šta su sve raja znala nalijetati, uuuu…

Mada u većini slučajeva su korektni, pogotovo ovi prašinari. Oni na malo većim pozicijama znaju biti drugačiji.
1
1 slika
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Odgovori

Natrag na “Vijesti”