Hvala Bogu.
Migranti u BiH
Moderator/ica: Moderator
Re: Migranti u BiH
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10508
Čuvajte se, šta da vam kažem, da sutra neko od vas, nedao Bog, ne bi posto žrtva iz ničega.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Kae čuvaj se ovih, onih...Trafalgar Law je napisao/la: ↑19 nov 2020, 17:45 Čuvajte se, šta da vam kažem, da sutra neko od vas, nedao Bog, ne bi posto žrtva iz ničega.
Naravno.
Al’ čuvam se ja i svojih, za svaki slučaj.
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10508
Trgikomično, opasnost dolazi uglavnom od čovjeka.Ommadawn je napisao/la: ↑19 nov 2020, 17:57Kae čuvaj se ovih, onih...Trafalgar Law je napisao/la: ↑19 nov 2020, 17:45 Čuvajte se, šta da vam kažem, da sutra neko od vas, nedao Bog, ne bi posto žrtva iz ničega.
Naravno.
Al’ čuvam se ja i svojih, za svaki slučaj.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Nazalost, mislim da neka ogranicenja moraju da postoje, ali da se apsolutno pri tome vodi racun o zastiti dignniteta i ljudskih plrava migranata.
1
1
“Mi smo građani drugog reda”?
O zemljo....
0
Ma culi taj izraz, ni ne znanu sta znaci.
0
Koliko lobiraju udruženja koja stoje iza migranata imam osjećaj da će prije oni postati konstitutivni nego Sejdić i Finci.
1
1
Nemojte ih, pustite ih, osude zbog tretmana... ako nađem link postaviću.
Baš neki dan jedan od trojice povuče djevojku u Tuzli pred Bingom na Sjenjaku za ruku sebi, pa onda i za rukav kad se uspjela osloboditi. Sve su agresivniji... hajd razumijem da je i zima, ali ne možeš se ponašati kao stoka.
Baš neki dan jedan od trojice povuče djevojku u Tuzli pred Bingom na Sjenjaku za ruku sebi, pa onda i za rukav kad se uspjela osloboditi. Sve su agresivniji... hajd razumijem da je i zima, ali ne možeš se ponašati kao stoka.
0
Zadnja izmjena: Desperado, dana/u 24 nov 2020, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
I šta tu ne valja?MarlboroGold je napisao/la: ↑24 nov 2020, 21:21 Nemojte ih, pustite ih, osude zbog tretmana... ako nađem link postaviću.
0
I onda ih sve Kalašom zbog takve budale, je li?
Pa će ko biva biti manje agresivniji.
0
To ne tvrdim. Nemoj histerisati
Nikad neću biti za neki vid sistemskog ugnjetavanja bilo kojeg naroda.
Država i policija jednostavno moraju mnogo više poduzimati, jer će građani početi sve više riješavati njihove probleme.
0
Pa je li ta udruženja lobiraju da država i policija ništa ne poduzimaju?MarlboroGold je napisao/la: ↑24 nov 2020, 21:30To ne tvrdim. Nemoj histerisati![]()
Nikad neću biti za neki vid sistemskog ugnjetavanja bilo kojeg naroda.
Država i policija jednostavno moraju mnogo više poduzimati, jer će građani početi sve više riješavati njihove probleme.
Građane kad napadaju klošari i narkomani onda se ne organizuju.
Kad mafija reketira i kad naadrenalirana omladina u drumskim aždahama pokupe živote na autobuskim stajalištima - građani se ne organizuju.
A ne organizuju se jer se boje da će dobiti po pički.
0