Švicarski model u Bih..

Društvena kretanja, politika.. Začarani krugovi u žitu (i ispod žita)

Moderator/ica: Moderator

laga-nini
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1170

Re: Švicarski model u Bih..

Post Postao/la laga-nini »

..moje ime nije vazno vec je namjera sto to čini razliku od čovjeka do čovjeka...
0
storm
Administrator
Reactions: 38012

Post Postao/la storm »

Švicarska nema genocidaša i uzepeovaca...
U Švicarskoj žive ljudi, koji vole svoju državu, onako, ili iz interesa, ali vole...
U Švicarskoj nisam sreo još osobu, koji će mi prvo poletjeti objašnjavati, da je on francuz u biti...svi su Švicarci...
U Švicarskoj kantoni rade svoj posao, a aparat uopće nije velik, s obzirom na potrebe i efekt (čitaj non uhljeb state)
U Švicarskoj nemaju problema sa Njemačkom, Italijom, i Francuskom, da im mute političke i ine vode, kamo li teritorijalnih pretenzija...
Tako da je svaka sličnost Švicarske i BIH jako slučajna, tek poprilično površnom čovjeku može biti nalik.
Inače znam što bi trebalo uraditi...
0
Xeno
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4259

Post Postao/la Xeno »

laga-nini je napisao/la: 01 dec 2020, 18:18
Hannibal je napisao/la: 01 dec 2020, 18:14 bih treba pustit da je neko anektira, ne znamo mi vodit drzavu 🤷‍♀️
..mozda Hrvatska :crni :haha
Mozda ti ponestaje foruma. :hm
0
Malfoy
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6829

Post Postao/la Malfoy »

storm je napisao/la: 01 dec 2020, 19:56 Švicarska nema genocidaša i uzepeovaca...
U Švicarskoj žive ljudi, koji vole svoju državu, onako, ili iz interesa, ali vole...
U Švicarskoj nisam sreo još osobu, koji će mi prvo poletjeti objašnjavati, da je on francuz u biti...svi su Švicarci...
U Švicarskoj kantoni rade svoj posao, a aparat uopće nije velik, s obzirom na potrebe i efekt (čitaj non uhljeb state)
U Švicarskoj nemaju problema sa Njemačkom, Italijom, i Francuskom, da im mute političke i ine vode, kamo li teritorijalnih pretenzija...
Tako da je svaka sličnost Švicarske i BIH jako slučajna, tek poprilično površnom čovjeku može biti nalik.
Inače znam što bi trebalo uraditi...
... i na kraju krajeva, u Svicarskoj ti niko nece reci da je Maradona ustvari bio Svicarac :dmr
1
1 slika
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
Odgovori

Natrag na “Bosna i Hercegovina”